Beşiktaşlılardan örnek dayanışma

ERZURUM ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTELİ BEŞİKTAŞLILAR (ATAUNIBJK) TOPLULUĞU DAHA ÖNCEDEN YAPMIŞ OLDUĞU BİRÇOK SOSYAL YARDIM PROJESİNE BU SENE BİR YENİSİNİ EKLEYEREK RAMAZAN AYI DOLAYISIYLA ERZURUM'DA İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERE

Genel 21.05.2020 14:56:19 0
Beşiktaşlılardan örnek dayanışma
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 21.05.2020 14:56

Erzurum Atatürk Üniversitesi Üniversiteli Beşiktaşlılar (ATAUNIBJK) topluluğu daha önceden yapmış olduğu birçok sosyal yardım projesine bu sene bir yenisini ekleyerek Ramazan ayı dolayısıyla Erzurum’da ihtiyaç sahibi ailelere ramazan kolisi dağıttı.

2009 yılında Atatürk Üniversitesinde faaliyet göstermeye başlayan topluluk, kurulduğu günden bu yana sosyal sorumluluk faaliyetleriyle adından sıkça söz ettirdi.

Geçtiğimiz yıllarda üniversite içerisinde Mavi Kapak Projesine öncülük edip her fakülteye stant kurarak dezavantajlı bireylere yardım elini uzatan sivil toplum kuruluşu Erzurum’un Oltu ilçesine 1903 Fidan, Pasinler ilçesine Süleyman Seba Kütüphanesi, Organ Bağışı Farkındalık yürüyüşü, Şırnak’taki bir köy okuluna anasınıfı araç ve gereç ihtiyacını sağlayarak gönüllere taht kurdu. Sadece bununla sınırlı kalmayan ATAUNIBJK topluluğu belirli gün ve haftalarda etkinlikler düzenleyerek sosyal faaliyetlerine bir yenisini daha ekliyor.

Ramazan ayının pandemi sürecine denk gelmesinden dolayı gerek durumu iyi olmayan ailelere gerek ise risk grubunda olan vatandaşlara kendi imkanlarıyla topladıkları yardımlarla destek olan Üniversiteli Beşiktaşlılar vicdani dayanışma örneği gösterdi.

‘’İyi İnsan Olmadan İyi Beşiktaşlı Olunmaz mottosuyla çıktığımız bu yolda elimizden geldiğince farkındalık oluşturarak ülkemizde ve dünyada görülen Covid-19 salgınıyla mücadele için kulübümüz iş birliği çerçevesinde risk grubunda bulunan 65 yaş üstü vatandaşlarımıza İyiliğin İçin Evde Kal projesi kapsamında temel ihtiyaç alışverişlerinde yardımcı oluyoruz’’ diye konuşan ATAUNIBJK grup sorumlusu Oğuzhan Selçuk geçen sene olduğu gibi bu senede Ramazan ayının gelmesiyle birlikte ihtiyaç sahibi ailelere bir nebzede olsa el uzatmak istediklerini ve bu bağlamda Erzurum’ un çeşitli ilçe ve köylerine 50 adet ramazan kumanyası dağıttıklarını belirtti.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığspor - Şanlıurfaspor maç biletleri satışta


Van Spor

Elazığ’da suda nefes kesen mücadele sona erdi


Van Spor

Fenerbahçe, Kasımpaşa Maçında 90+11'de Yıkıldı! Zirve Fırsatı Kaçtı


Van Spor

Çakmur’dan stadyum açıklaması


Van Spor

Elazığspor’da Erkan Sözeri galibiyetle başladı


Van Spor

Beşiktaş, Göztepe'yi Farklı Geçerek Süper Lig'de Puanını 3'e Çıkardı


Van Spor

Erzurumspor FK - Serikspor maçının ardından


Van Spor

Kars 36 Spor: 2 Doğubayazıt Spor: 1


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 1 - 68 Aksaray Belediyespor: 1


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 1 - Diyarbekirspor: 0


Van Spor

Trendyol 1. Lig Erzurumspor FK: 4 - Serikspor: 0


Van Spor

Hakkârili sporculardan büyük başarı


Van Spor

Iğdır FK - Esenler Erokspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 0 - Esenler Erokspor: 3


Van Spor

TFF 3. Lig: 12 Bingölspor: 0 - Kırşehir FSK: 1


Van Spor

Digor Gençlik ve Spor Müdürü Bahattin İnce ve milli sporcu Tuğba Toptaş’tan, Kaymakam Kahraman’a ziyaret


Van Spor

Elazığspor’da Enes Soy sakatlandı


Van Spor

Yeşilyurtspor-Diyarbekir Spor karşılaşmasının hakemi belli oldu


Van Spor

Erzincan’da "Spor Güvenliği Semineri" düzenlendi


Van Spor

Engelleri aştı, Türkiye 5’incisi oldu


Van Spor

Türkiye şampiyonu oldu


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ