Belediye Başkanı Topçu’dan "eziyete uğrayan köpek" açıklaması

MUŞ (İHA) – Muş’un Bulanık Belediye Başkanı Adnan Topçu, belediyede görevli 3 personelin bir köpeğe işkence ettiği iddiasıyla ilgili sosyal medyada paylaşılan görüntülerin kendilerini üzdüğünü söyledi.

Genel 31.10.2019 18:18:17 0
Belediye Başkanı Topçu’dan "eziyete uğrayan köpek" açıklaması
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 31.10.2019 18:18

MUŞ (İHA) – Muş’un Bulanık Belediye Başkanı Adnan Topçu, belediyede görevli 3 personelin bir köpeğe işkence ettiği iddiasıyla ilgili sosyal medyada paylaşılan görüntülerin kendilerini üzdüğünü söyledi.

Muş’un Bulanık Belediyesinde görevli 3 personelin bir köpeğe işkence ettiği iddiasıyla ilgili sosyal medyada paylaşılan görüntüler hakkında açıklamalarda bulunan Bulanık Belediye Başkanı Adnan Topçu, "İlçemizde talihsiz bir olay yaşandı. Bu olay dün geç saatlerde sosyal medyada paylaşılınca haberini almış olduk. Bu haberi alınca ilgili personele ulaşıldı ve ilgili personelden bilgi alındı. Kurumun veteriner hekimi yanına iki tane de temizlik işçisi alarak vatandaşın talebi üzerine kendi evlerinde bir uyuz köpeğin olduğu söylemi üzerine gidilmiş, burada veteriner hekimin söylemleri doğrultusunda hareket edilmiş. Bir uyuşturucu iğne atılmış. Uyuşturucu iğne etkisini göstermeden müdahale edilmiş. Tabii bu hayvana yaklaşım tarzı bu şekilde olmamalı. Kesinlikle tasvip etmiyoruz. Bu konu ile ilgili üzüntülerimizi dile getirdik, dile getirmeye de devam ediyoruz. Biz de diğer insanlar gibi hayvanlara karşı duyarlılığımızı göstermişiz, göstermeye de devam edeceğiz. Bizim buna dönük parti politikalarımız da çok açık ve nettir. Biz de bu konuda çok açık net konuşuyoruz. Hayvanlara yaklaşımımız tamamıyla insani bir boyuttadır, insani bir boyutta da olacaktır. Ancak belediyenin personellerinin bu hayvana yaklaşımı çok iyi bir yaklaşım değildir. Tasvip de etmiyoruz. Bu personellerle ilgili görüşmeler sağlanmış, görüşmeler sonrasında bu olay içerisinde bulunan personeller açığa alınmış ve haklarında da yasal işlemler başlatılmıştır" şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Iğdır FK - Çorum FK maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 0 - Çorum FK: 2


Van Spor

Vali Taşolar tribünde taraftarlarla omuz omuza tezahürat yaptı


Van Spor

Furkan Akar: "Hedefim ülkemi en iyi şekilde temsil etmek""


Van Spor

Turgut Özal Gençlik Merkezi’nin temeli atıldı


Van Spor

Elazığspor’da hazırlıklar başlıyor


Van Spor

Şampiyon taekwondocular ödüllendirildi


Van Spor

Hakemler iftar yemeğinde buluştu


Van Spor

Atatürk Üniversitesi sporcularından dünya arenasında çifte gurur


Van Spor

Milli sporcu Furkan Akar çiçeklerle karşılandı


Van Spor

Elazığspor’da 3 gün izin


Van Spor

Elazığ, trıatlonda yeni bir döneme ev sahipliği yaptı


Van Spor

Ardahan Kura Kadın Futbol Takım’ının yeni başkanı Songül Çelik oldu


Van Spor

Süphan Dağı tırmanışına tipi ve kar engeli


Van Spor

Kars’ta "Kadınlar Satranç İl Birinciliği Turnuvası" tamamlandı


Van Spor

Beşiktaş, Gençlerbirliği'ni 2-0 Mağlup Etti: Orkun Kökçü ve Olaitan Farkı Yarattı


Van Spor

Elazığspor son 5 maçından 13 puan çıkardı


Van Spor

Erzurumspor FK - Hatayspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 3 - Hatayspor: 0


Van Spor

Kopspor maçı ertelendi


Van Spor

Bitlisli taekwondocu Nurcihan Ekinci’nin hedefi 2032 Paralimpik Oyunları


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ