BEAH'ta unutulan eşyalar ve kimlikler sahiplerini bekliyor

Genel 26.01.2018 15:12:17 0
BEAH
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 26.01.2018 15:12
Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde unutulan bine yakın kimlik ve eşya sahiplerini bekliyor.
Erzurum’da Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesine (BEAH) gelen vatandaşların unuttuğu, aralarında nüfus cüzdanı, zinet eşyası, araba anahtarı, çanta, cüzdan, para ve kol saati gibi eşyalar, sahiplerini teslim edilmeyi bekliyor. BEAH personeli ve vatandaşlar tarafından bulunan eşyalar, hastanenin kayıp eşya bölümünde muhafaza ediliyor.
Eşyaların içinde yeni çıkan çipli kimlik kartları ve bin civarında nüfus cüzdanın olması ise dikkati çekiyor. Yetkililer, hastanede unutulan ya da kaybedilen eşyaları hastanenin kayıp eşya bölümünde muhafaza ederek sahiplerine teslim etmeyi bekliyor.
BEAH güvenlik biriminden sorumlu memur Ahmet Erdem, hastanede unutulan eşyalar içinde tek taş yüzük, cep telefonu, yeni çıkan ehliyet ve kimlik kartları ile çeşitli eşyaların bulunduğunu söyledi.
Erdem, kayıp eşya bölümünde yaklaşık bine yakın nüfus cüzdanı olduğunu belirterek, "Genelde vatandaşlarımız hasta kayıtları esnasında kimliklerini unutuyor, ya da koltukların üzerinde eşyalarını bırakabiliyor. Bulunan eşyaları arkadaşlarımız tutanakla bizlere teslim ediyor. Kayıp eşya bölümümüze hergün yeni bulunan kimlik ve eşyalar getirildiği gibi eşyasını kaybedenlerden de başvuranlar oluyor. Kimliğini kaybeden müracaatçının kendisi başvuruyor ise yüz simasından fotoğrafına bakarak tespit edip kimliği öyle veriyoruz. Eşyalarda ise gerekli sorguyu yaptıktan sonra tutanak karşılığında kimlik bilgilerini aldıktan sonra teslim ediyoruz” dedi.
Hastanede en fazla unutulanların nüfus cüzdanı ve çanta gibi eşyalar olduğunu dile getiren Erdem, muhafaza edilen nüfus cüzdanlarının 1 yılı aşkın süre sonrası ilgili nüfus müdürlüklerine, ehliyet belgelerini trafik şube müdürlüğüne bankamatik kartlarını da üst yazıyla ilgili bankalara teslim ettiklerini kaydetti.
Erdem, söz konusu eşyaların hastanenin kayıp eşya bölümünde muhafaza edildiğini ifade ederek, buluntu eşyaların sahiplerini beklediğini sözlerine ekledi.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

TFF 2. Lig: Elazığspor: 1 - Karacabey Belediyespor: 2


Van Spor

Erzurumspor FK - Adana Demirspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 7 - Adana Demirspor: 0


Van Spor

Malatya’da okul sporları tırmanış yarışmaları tamamlandı


Van Spor

Tekmanlı minik eskrimcilerden başarılı sonuçlar


Van Spor

Röveşata golünün kahramanları ödüllendirildi


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’dan toplu imza töreni


Van Spor

Iğdır FK - Ümraniyespor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 1 - Ümraniyespor: 1


Van Spor

Elazığ’da ‘Sağlıklı Yaşam’ kültürü gelişiyor


Van Spor

Elazığ’a bilek güreşinde 4 madalya


Van Spor

Kovancılar güreş takımı Elazığ’da 8 altın madalyayla zirveye çıktı


Van Spor

Şenkaya’da salon futbolu coşkusu


Van Spor

Teknik Direktör Çağlayan: "Bu hikayenin sonunda Elazığspor bir üst lige çıkacak"


Van Spor

Elazığ’da dart müsabakaları sona erdi


Van Spor

Değer Erzincan spor kulüpleri 20’ye ulaştı: Hedef 5 bin öğrenci


Van Spor

Yeni Malatyaspor’dan yeniden yapılanma açıklaması


Van Spor

Kars’ta strateji ve hamle günü: Okul Sporları Satranç Turnuvası sona erdi


Van Spor

Fuat Bavuk: "Çok üzgün olduğumu bilmenizi isterim"


Van Spor

Elazığspor’da Fuat Bavuk kadrodışı bırakıldı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ