Bazı sokaklarda tek yön uygulamasına geçilecek

Genel 13.03.2018 17:03:29 0
Bazı sokaklarda tek yön uygulamasına geçilecek
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 13.03.2018 17:03
Mart ayı UKOME toplantısında, trafik yoğunluğunun yaşandığı bazı sokaklarda tek yön uygulamasına geçilmesi yönünde kararlar alındı.
Malatya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım ve Koordinasyon Merkezi (UKOME) Mart ayı toplantısını gerçekleştirdi.
Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Yıldırım başkanlığında gerçekleştirilen Mart Ayı UKOME Toplantısına ilgili kurum, kuruluş yetkilileri ile daire başkanları ve şube müdürleri katıldı. Toplantıda gündem maddeleri arasında yer alan bazı maddeler görüşülerek karara bağlanırken bazı maddeler de gerekli çalışmaların yapılması için alt komisyona havale edildi.
Malatya genelinde ulaşım ile ilgili kararların alındığı toplantıda, trafik yoğunluğunun yaşandığı bazı sokaklarda tek yön uygulamasına geçilmesi yönünde kararlar alındı. Buna göre Özalper Mahallesindeki Destegül Sokak, İnönü Mahallesindeki Şehit Doğan Yaman Sokak ile Çavuşoğlu Mahallesindeki Bahçeli Sokakta tek yön uygulamasına geçilmesi kararlaştırıldı.
EDS noktaları uzatıldı
Toplantıda Kale ilçesi Bent Mahallesinde devlet kurumlarının olduğu bölgede hız sınırının 50 km/h, diğer taraflarda ise 70 km/h olması, Elektronik Denetleme Sisteminin (EDS) Tıp Fakültesi ve Hekimhan kavşaklarına kadar uzatılması kararlaştırıldı.
Ayrıca, Malatya- Elazığ yolu üzerinde bulunan Battalgazi belediyesi asfalt tesisleri bağlantı yolu ile Villakent bağlantı yolunun bulunduğu kesimlerde trafik güvenliğinin sağlanması amacıyla sinyalizasyon sisteminin kurulması kararlaştırıldı.
UKOME toplantısında alınan kararlar, Büyükşehir Belediye Başkanının onayının ardından uygulamaya konulacak.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Furkan Akar: "Hedefim ülkemi en iyi şekilde temsil etmek""


Van Spor

Turgut Özal Gençlik Merkezi’nin temeli atıldı


Van Spor

Elazığspor’da hazırlıklar başlıyor


Van Spor

Şampiyon taekwondocular ödüllendirildi


Van Spor

Hakemler iftar yemeğinde buluştu


Van Spor

Atatürk Üniversitesi sporcularından dünya arenasında çifte gurur


Van Spor

Milli sporcu Furkan Akar çiçeklerle karşılandı


Van Spor

Elazığspor’da 3 gün izin


Van Spor

Elazığ, trıatlonda yeni bir döneme ev sahipliği yaptı


Van Spor

Ardahan Kura Kadın Futbol Takım’ının yeni başkanı Songül Çelik oldu


Van Spor

Süphan Dağı tırmanışına tipi ve kar engeli


Van Spor

Kars’ta "Kadınlar Satranç İl Birinciliği Turnuvası" tamamlandı


Van Spor

Beşiktaş, Gençlerbirliği'ni 2-0 Mağlup Etti: Orkun Kökçü ve Olaitan Farkı Yarattı


Van Spor

Elazığspor son 5 maçından 13 puan çıkardı


Van Spor

Erzurumspor FK - Hatayspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 3 - Hatayspor: 0


Van Spor

Kopspor maçı ertelendi


Van Spor

Bitlisli taekwondocu Nurcihan Ekinci’nin hedefi 2032 Paralimpik Oyunları


Van Spor

Furkan Akar’dan tarihi madalya


Van Spor

Zirvede fark açılıyor! Galatasaray 10 kişilik Başakşehir'e fark attı


Van Spor

Rize'yi tek golle geçtiler! Karadeniz derbisi Trabzonspor'un!


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ