Battalgazi’de yarı olimpik kapalı yüzme havuzu için ilk kazma vuruldu

Battalgazi Belediyesi tarafından gençlik yatırımları kapsamında Göztepe Mahallesi’ne yapılacak olan ‘Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’ projesi için ilk kazma vuruldu. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Geleceğimizin teminatı olan g

Genel 2.03.2021 15:57:39 0
Battalgazi’de yarı olimpik kapalı yüzme havuzu için ilk kazma vuruldu
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 02.03.2021 15:57

Battalgazi Belediyesi tarafından gençlik yatırımları kapsamında Göztepe Mahallesi’ne yapılacak olan ‘Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’ projesi için ilk kazma vuruldu. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Geleceğimizin teminatı olan gençlerimize verdiğimiz sözü tutmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Malatya’mıza ve Battalgazi’mize hayırlı olsun” dedi.

Battalgazi ve Malatya’daki gençlere spor yapabilecekleri yeni alanlar kazandıran ve gençlik yatırımları kapsamında 2021 yılında yapımına başlanılacağı sözünü veren Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, gençlere verdiği bu sözünü yerine getirerek, ‘Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’ projesi için düğmeye bastı. Battalgazi Belediyesi tarafından Göztepe Mahallemizde bulunan 5 bin 752 metrekare alan içerisine bin metrekare oturum alanı ve bin 700 metrekare kapalı alanı olan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Projesi için ilk kazma vuruldu. İçerisinde ofis, duş, giyinme odası teshin merkezi havalandırma tesisat odası, antrenör odası, mini bir kafe’nin bulunacağı tesis, 40 araçlık açık otopark, Çocuk oyun alanları yürüme alanları, spor aletleri ve çevre düzeni ile geleceğimizin teminatı olan gençlerimize hizmet verecek.

Başkan Güder, temel kazı çalışmasını inceledi

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Belediye Başkan Yardımcıları ile birlikte Göztepe mahallesinde startı verilen Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzunun yapıldığı alanı ziyaret etti. Temel kazı çalışmaları hakkında bilgiler alan Başkan Güder, proje inşasının kısa sürede tamamlanarak, gençlerin hizmetine sunmayı hedeflediklerini belirtti.

Başkan güder: “Bir eser siyaseti felsefesiyle çalışıyoruz”

‘Gençliğe Yatırım, Geleceğe Yatırımdır’ düsturuyla gençlerin emrine her daim amade olan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Geleceğimizin teminatı olan gençlerimize hizmet etme ve onların yüzme havuzu ihtiyaçlarını karşılama noktasında, onlara 2021 yılı için verdiğimiz Yarı Olimpik Yüzme Havuzu sözümüz vardı. Vatandaşlarımıza vermiş olduğumuzu sözleri yerine bir bir yerine getiriyoruz. Göztepe mahallemizde yapacağımız kapalı yarı olimpik yüzme havuzumuzun temel kazısını yaptık ve önümüzdeki günlerde temelini de atacağız. Şuan temel kazısı yapıldı ve subasman çalışmaları devam ediyor. Battalgazi’mizi insanların tercih ettiği bir ilçe haline getirmek için Battalgazi Belediyesi olarak çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Gençliğimiz bizim için çok çok önemli. Sanal bir dünyanın hakim olduğu bir süreçte, gençlerimizi dijital dünyanın dışına çıkarılması noktasında hükümet ve yerel yönetimler olarak bizlere büyük sorumluluklar düşüyor. 2021 yılı içerisinde özellikle Battalgazi bölgemize Gençlik ve Spor Bakanlığı ile birlikte bölgemize ciddi anlamda yatırımlar yapıyoruz. Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte 5 bin kişilik kapalı spor salonunu da inşallah Battalgazi’mize kazandıracağız. Bakan yardımcımız ile yapmış olduğumuz görüşmede, ihalesinin yapıldığını bizlere ifa ettiler. İnşallah kısa sürede gençlerimizin istifadesine sunulacak. Malumunuz gençlerimize sözümüz olan 2 adet Gençlik Merkezi’mizden birini tamamlayarak hayata geçirdik ve diğerinin ise yapım aşaması halen devam ediyor. İnşallah Orduzu’da ki gençlik merkezimizi de 7-8 ay gibi kısa bir sürede tamamlayacağız. Kırsal bölgelerimizde özellikle çocuklarımızın ve gençlerimizin istifade edebileceği Basketbol sahaları, futbol sahaları, Halı sahalar ve voleybol sahalarına başlıyoruz. Bunun yanı sıra 2020 yılının Aralık ayında 2.katlı semt kütüphanemiz içinde kazmayı vurduk ve yapımı devam ediyor. Gençlerimize verdiğimiz sözleri yerine getirmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Battalgazi’mizde Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde bir eser siyaseti felsefesiyle çalışıyoruz” diye konuştu.
Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Malatya Yeşilyurtspor’un konuğu Ağrıspor


Van Spor

Malatya’da 2 hakem Avrupa Şampiyonası’nda görev aldı


Van Spor

Malatya İş İnsanları Platformu’ndan Yeşilyurtspor açıklaması


Van Spor

Hakkari Kadın Judo Takımı Türkiye üçüncüsü oldu


Van Spor

Yurtlig Masa Tenisi İl Birinciliği Yarışması tamamlandı


Van Spor

Erzincan GSB Yurtları Arası YurtLig Masa Tenisi İl Birinciliği sona erdi


Van Spor

Yüksekova’ya bin 500 kişilik spor salonu


Van Spor

Erzincan GSB yurtları arası YurtLig Satranç İl Birinciliği tamamlandı


Van Spor

Erzincan Gençler Gücü, Siverek Kadınspor’a farklı mağlup oldu


Van Spor

Bingöllü milli atlet maratonda birinci oldu


Van Spor

Serkan Özbalta: "Beni memnun eden şey oyuncuların pes etmemesiydi"


Van Spor

Elazığ’da amatör maçta kavga


Van Spor

Sefer Yılmaz "Üst sıralardaki yerimizi korumak istiyoruz"


Van Spor

U14 Türkiye Şampiyonası’nda Malatya’yı Doğanşehir Belediyespor temsil edecek


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 2 - Bodrum FK: 2


Van Spor

Elazığ’da 4 branşta müsabakalar sona erdi


Van Spor

Elazığspor’dan olaylara ilişkin açıklama


Van Spor

Hakkari’de karlar üzerinde ilk adımlar


Van Spor

Güreşte Elmira Yasin Türkiye Şampiyonu oldu


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 4 - İnegölspor: 2


Van Spor

Karslı atletler Avrupa Kros Şampiyonası’nda altın madalya için koçacak


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ