Başsoy, Ulalar Beldesi’nde ziyaretlerde bulundu

Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy Ulalar Beldesi’nde ziyaretlerde bulundu ve belde halkıyla bir araya geldi.Ziyarette Başsoy’a Erzincan Milletvekilleri Süleyman Karaman ve Burhan Çakır ve Ak Parti İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci??

Genel 14.02.2019 13:56:29 0
Başsoy, Ulalar Beldesi’nde ziyaretlerde bulundu
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 14.02.2019 13:56

Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy Ulalar Beldesi’nde ziyaretlerde bulundu ve belde halkıyla bir araya geldi.

Ziyarette Başsoy’a Erzincan Milletvekilleri Süleyman Karaman ve Burhan Çakır ve Ak Parti İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci’de eşlik etti.

2019 yerel seçimlerinden sonra Erzincan Belediyesi’ne mahalle olarak bağlanacak olan beldelerde birtakım ziyaretlerde bulunarak belde halkının istek ve önerilerini dinleyen Cemalettin Başsoy, Ulalar Beldesinde de vatandaşların istek ve önerilerini dinledi ve beldelerin mahalleye geçiş süreciyle ilgili bir takım bilgiler verdi.

Başsoy yaptığı konuşmada, “2016 yılında almış olduğumuz bir kararla 9 belde ve 3 köyümüz merkez mahallemiz oluyor artık. Yani şehrin bütün imkânlarından sorunsuz ve sınırsız istifade edebilecek bir mahalle konumuna geçiyorsunuz. Bizim Mimar Sinan Mahallemizde, Cumhuriyet Mahallemizde ve diğer mahallelerimizde hangi imkânları belediyemiz sunmuşsa aynı imkânları da burada göreceksiniz bundan hiçbir endişeniz olmasın.

Hemşehrilerimizin kafalarında geçiş süreciyle ilgili soru işaretleri var. Biz bunların tespitini yaptık.Hangi bölgelerin ne talepleri var hemşehrilerimiz neler düşünüyorlar biz çeşitli anketler yaptık bunları biliyoruz. Ulalar, Akyazı, Çukurkuyu, Yalnızbağ hayvancılık bölgesi. Tarım ve hayvancılık bizim öz geçim kaynaklarımız. Bunlarla alakalı asla ve asla sekte vurmaya değil bilakis tarım ve hayvancılığı geliştirmek için Erzincan belediyesi 3 tane Projenin altına imza attı. Bir tanesi yeni yaptırdığımız çevre yolu üzerindeki et entegre tesisi hemen yanındaki hayvan pazarı, saman pazarı bu 3 projenin maliyeti yaklaşık 30 milyon lira. Şuan da bitti hep birlikte açılışını yapacağız.

2 tane süt fabrikası kurduk. Valilik, Belediye, Özel İdare, Süt Üreticileri Birliği, Ticaret odasıyla birlikte bu projenin altına imza attık. Bir tanesi faaliyette diğerini de vossloh fabrikasının yerine kuruyoruz. Erzincan’ın tüm sütünü işleyecek iki tesisi hayata geçiriyoruz. Hayırlı uğurlu olsun.

Burada ki ahırlar ve samanlıklarla ilgili yeni bir projemiz var. Tarım il müdürlüğü ve sizlerle ortaklaşa yapacağımız organize hayvancılık bölgesi. Ahırlar samanlıklar yapıp. Bu tesisler bittikten sonra sizleri oraya taşının diyeceğiz ve sizin şuan ki arsalarınızı imara açacağız. Arsalarınız değer kazanacak. Aynı zamanda yaptığımız tesisler elektriğini kendisi üretecek elektrik bedavaya gelecek. Aynı zamanda tüm sistemin kontrolünü yapacak veteriner hekimlerimiz olacak. Gübrelerinizi belediye olarak alacağız park bahçede kullanacağız, biyoenerji de kullanacağız.

Su paraları 5 yıl artırılmayacak. Hizmet binaları ilk adım hizmet binaları olarak yerinde kalacak. Yine sizlerin hizmetinde olacak artıracağız eksiltmeyeceğiz. Şehir merkezinde bütün çalışmalarımız bitti bundan sonra bütün yoğunluğumuzu beldelerimize vereceğiz. Hiç endişe etmeyin daha iyi olacağız daha güçlü bir il olacağız. Biz birlikte Erzincan’ız.Bir olacağız, beraber olacağız, güçlü olacağız, güçlü olacağız. Alevisiyle, sünnisiyle, kürdüyle, çerkeziyle dün nasıl can Erzincan’sak bugün de can Erzincan olacağız yarında can Erzincan Olacağız” dedi.

Erzincan Milletvekilleri Süleyman Karaman ve Burhan Çakır’da Erzincan’a gelecek projelerle ilgili bilgiler verdi ve birlik beraberlik mesajı verdiler.
Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığlı sporcular milli takım seçmelerine davet edildi


Van Spor

Ağrı’da Avrupa Spor Haftası etkinlikleri düzenlendi


Van Spor

Avrupa Cross Snowboard Yarışları 2026’da Erzincan’da!


Van Spor

Galatasaray’dan ligde üst üste 15. galibiyet


Van Spor

Vali Hatipoğlu, başarılı gençlerle bir araya geldi


Van Spor

Speed Skating spor kulübü yönetiminden Çakmur’a ziyaret


Van Spor

Sporla yükselen şehir Erzincan!


Van Spor

Teknik Direktör Gül, "Eksiklerimizi biliyoruz ve kendi içimizde analiz edip düzeltmek için yoğun çalışıyoruz"


Van Spor

Malatya Büyükşehir’den okullara spor malzemesi desteği


Van Spor

Yüksekova Spor, Trabzonspor maçına Kars’ta hazırlanıyor


Van Spor

Kayseri'de Rafa şov! Beşiktaş gol olup yağdı


Van Spor

Bodrumspor Deplasmanda Puan Peşinde: Vanspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?


Van Spor

Serkan Özbalta: "Çok ciddi bütçesi olan takımlara karşı yarışıyoruz"


Van Spor

Sedat Ağçay: "İki takım hak etiği puanı aldı"


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 1 - Ankara Keçiörengücü: 1


Van Spor

Elazığspor maçında Batman Petrolspor’a seyirci yasağı


Van Spor

Mehmet Kırık, sporda başarının adı oldu


Van Spor

Iğdır FK - Hatayspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK 4 - Hatayspor: 2


Van Spor

Çakmur; "Yeni stat projesi hız kesmeden sürüyor"


Van Spor

Zirvede fark açılıyor! Aslan evinde hata yapmadı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ