Başkan Şerifoğulları, ulaşım için sahaya indi inceleme yaptı

Ulaşımla ilgili kalıcı çözümler üretmek için kavşaklarda incelemede bulunan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, güvenli, hızlı ve sürdürülebilir ulaşım için çok önemli projeler hazırladıklarını aktardı. Belediye.

Genel 16.05.2019 16:07:00 0
Başkan Şerifoğulları, ulaşım için sahaya indi inceleme yaptı
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 16.05.2019 16:07

Ulaşımla ilgili kalıcı çözümler üretmek için kavşaklarda incelemede bulunan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, güvenli, hızlı ve sürdürülebilir ulaşım için çok önemli projeler hazırladıklarını aktardı.

Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Bahçelievler ve Mustafapaşa Mahallesi’ndeki kavşaklarda ulaşımla ilgili sorunları yerinde görmek için sahaya indi. Başkan Şerifoğulları’na , Fen İşleri Müdürü Salim Turan, Etüt ve Proje Müdürü Onur Turgut, Ulaşım Hizmetleri Müdürü Cemil Apaydın ve belediye meclis üyeleri de eşlik etti. Hem vatandaşla görüşüp, hemde ekibinden bilgi alan Şerifoğulları, yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Ulaşım projelerini hayata geçirerek trafik sorununu asgariye indirmeyi hedeflediklerini belirten Başkan Şerifoğulları, "Birim müdürlerimizle birlikte kavşaklarda incelemelerde bulunduk. Yapacağımız çalışmalarla inşallah bu bölgelerdeki trafik yoğunluğu önemli ölçüde azalacaktır. Tabi Elazığımız şehir merkezine yığılmış durumda. Doğudan ve batıdan gelen sürücüler genel olarak şehir merkezi güzergahını kullandığı için bu güzergahta ciddi yoğunluk yaşanıyor. Hem emniyet verilerini hem de vatandaşlarımızdan gelen talepleri en iyi şekilde analiz ederek bu güzergahlarda planladığımız çalışmaları hayata geçireceğiz. Güvenli, hızlı ve sürdürülebilir ulaşım hedefiyle hayata geçireceğimiz projeler toplu taşıma, bisiklet, özel araç, yayalar ve engellilerin ulaşımını da kapsayacak"dedi.

5 yıllık süre içerisinde ulaşım konusunda vadettikleri tüm projeleri hayata geçireceklerine de değinen Şerifoğulları, vatandaşın daha huzurlu ve konforlu sürüş yapmalarına imkan tanıyacaklarını kaydetti.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığspor - Şanlıurfaspor maç biletleri satışta


Van Spor

Elazığ’da suda nefes kesen mücadele sona erdi


Van Spor

Fenerbahçe, Kasımpaşa Maçında 90+11'de Yıkıldı! Zirve Fırsatı Kaçtı


Van Spor

Çakmur’dan stadyum açıklaması


Van Spor

Elazığspor’da Erkan Sözeri galibiyetle başladı


Van Spor

Beşiktaş, Göztepe'yi Farklı Geçerek Süper Lig'de Puanını 3'e Çıkardı


Van Spor

Erzurumspor FK - Serikspor maçının ardından


Van Spor

Kars 36 Spor: 2 Doğubayazıt Spor: 1


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 1 - 68 Aksaray Belediyespor: 1


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 1 - Diyarbekirspor: 0


Van Spor

Trendyol 1. Lig Erzurumspor FK: 4 - Serikspor: 0


Van Spor

Hakkârili sporculardan büyük başarı


Van Spor

Iğdır FK - Esenler Erokspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 0 - Esenler Erokspor: 3


Van Spor

TFF 3. Lig: 12 Bingölspor: 0 - Kırşehir FSK: 1


Van Spor

Digor Gençlik ve Spor Müdürü Bahattin İnce ve milli sporcu Tuğba Toptaş’tan, Kaymakam Kahraman’a ziyaret


Van Spor

Elazığspor’da Enes Soy sakatlandı


Van Spor

Yeşilyurtspor-Diyarbekir Spor karşılaşmasının hakemi belli oldu


Van Spor

Erzincan’da "Spor Güvenliği Semineri" düzenlendi


Van Spor

Engelleri aştı, Türkiye 5’incisi oldu


Van Spor

Türkiye şampiyonu oldu


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ