Başkan Şerifoğulları, “Sorunları minimalize etmek önceliğimiz olacaktır”

Vatandaşların Yaşamlarını Kolaylaştırmak Ve Kalitesini Artırmak Adına Çalişmalari Kararlılıkla Gerçekleştireceklerini Belirten Belediye Başkanı Şahin Şerifoğullari, “hayatın Her Alanında Olduğu Gibi Şehir İçi Trafik Sorunlar?

Genel 19.06.2019 17:19:00 0
Başkan Şerifoğulları, “Sorunları minimalize etmek önceliğimiz olacaktır”
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 19.06.2019 17:19

Vatandaşların yaşamlarını kolaylaştırmak ve kalitesini artırmak adına çalışmaları kararlılıkla gerçekleştireceklerini belirten Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, “Hayatın her alanında olduğu gibi şehir içi trafik sorunlarına çözüm üretmek, sorunları minimalize etmek önceliğimiz olacaktır” dedi.

Elazığ Belediyesi şehir içi ulaşımı rahatlatmaya yönelik çalışmalarını başlattı. Şehrin, doğu bölgesiyle bağlantısını sağlayan ve Fethi Sekin Şehir Hastanesi’nin açılmasıyla birlikte trafik yoğunluğu artan İtfaiye Kavşağı’nda bir dizi yeni uygulama için çalışmaya start verildi. Belediye Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü tarafından başlatılan çalışmalarla kavşakta, geometrik , sinyalizasyon sistemi ve yaya geçidi düzenlemesi yapılacağın belirtildi.

Kavşakta incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, “Hemşehrilerimizin yaşamlarını kolaylaştırmak ve kalitesini artırmak adına çalışmalarımızı kararlılıkla gerçekleştireceğiz. Hayatın her alanında olduğu gibi şehir içi trafik sorunlarına çözüm üretmek, sorunları minimalize etmek önceliğimiz olacaktır. Bu doğrultuda İtfaiye Kavşağı’nda bir dizi yeni düzenleme için çalışmaları başlattık. Kısa sürede çalışmalarımızı tamamlayarak, bölge trafiğini rahatlatmış olacağız”ifadelerini kullandı.

Başkan Şerifoğulları İtfaiye Kavşağı’nda yaptığı incelemelerin ardından Karayolları Kavşağı’ndan Fırat Üniversitesi Hastanesi’ne çıkan Yahya Kemal Caddesi’nde de incelemelerde bulunarak, esnafları ziyaret etti.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Erzincan, Siyah Kuşak ve Dan Terfi Sınavına ev sahipliği yaptı


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 1 - İskenderunspor: 3


Van Spor

25 Mart Spor liderlik koltuğuna oturdu


Van Spor

Elazığlı sporcu Türkiye 3’üncüsü oldu


Van Spor

Uluslararası arenada Tunceli’den 6’da 6 şampiyonluk


Van Spor

Türkiye’nin en genç hokey takımından büyük başarı


Van Spor

Furkan Akar ve Denis Örs’ün hedefi olimpiyat madalyası


Van Spor

Tatvan’da Uluslararası Muaythai Şampiyonası düzenlendi


Van Spor

Ağrı Kadın Futbol Takımı, Silopi’den 3 puanla döndü


Van Spor

Battalgazi Belediyespor’dan Millî Takıma bir genç sporcu daha


Van Spor

Mergabütan Kayak Merkezi’nde sezon açıldı


Van Spor

Elazığspor U16 Ligi’nde şampiyon oldu


Van Spor

Iğdır FK - Sivasspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 1 - Sivasspor: 1


Van Spor

Aşkale voleybolda il ikincisi oldu


Van Spor

Ağrı Spor Lisesi hentbolda Türkiye yarı finallerine yükseldi


Van Spor

Teknik Direktör Çağlayan: "Atmaktan çok, kaçırdıklarımızı sorgulamalıyız"


Van Spor

Elazığ’da gençlik merkezleri ile gelecek inşa ediliyor


Van Spor

Karslı dağcılardan Kars’a Spor Tırmanış hakemliği


Van Spor

Oltu Anadolu Lisesi voleybolda finalde


Van Spor

Yeni Malatyaspor 3. Lig’e düştü


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ