Başkan Sekmen’den 19 Ekim Muhtarlar Günü mesajı

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, “muhtarlarımız Bizim Hizmet Paydaşlarımız, Yol Ve Mesai Arkadaşlarımızdır” Dedi.

Genel 19.10.2019 12:47:44 0
Başkan Sekmen’den 19 Ekim Muhtarlar Günü mesajı
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 19.10.2019 12:47

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, “Muhtarlarımız bizim hizmet paydaşlarımız, yol ve mesai arkadaşlarımızdır” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla yazılı bir kutlama mesajı yayımladı. Mesajında Başkan Sekmen, muhtarların, yerel yönetim sisteminde kilit bir rol üstlendiklerini belirterek, “Kamu ile halk etkileşimini ve iletişimini sağlayan, yaşadıkları ve sorumluluğunu üstlendikleri yerleşim birimlerinin adeta hafızası olan muhtarlarımız, kuşkusuz bizim de pusulamız, paydaşımız, yol ve mesai arkadaşlarımızdır. Dolayısıyla attığımız her adımda ve hizmet için hazırladığımız yol haritasının her aşamasında muhtarlarımızın payı, katkısı ve rolü vardır” diye konuştu. Başkan Sekmen, Erzurum’daki muhtarlarla birlik, beraberlik ve bütünlük içerisinde hizmet dolu bir dönemi geride bıraktıklarına dikkati çekerek, “Önümüzdeki yeni dönemi de yine aynı anlayış doğrultusunda değerlendirecek ve Erzurum’un dört bir yanına hizmet mührümüzü muhtarlarımızla birlikte vuracağız” ifadelerini kullandı. Şehrin beklentilerini en doğru biçimde kaydedebilme ve hizmet planlamasını da yine bu beklentiler ışığında yapabilmek amacıyla muhtarlarla sık sık bir araya geldiklerini hatırlatan Başkan Sekmen, “Erzurum’da muhtarlarımızla gerçekleştirdiğimiz her buluşma yeni bir sinerji oluşturuyor, her toplantımız farklı güzelliklere vesile oluyor. Hep birlikte istişare ediyoruz, görüş alışverişinde bulunuyoruz, köylerimizin ve mahallelerimizin durumundan böylece ilk ağızdan haberdar oluyor ve ona göre de strateji belirliyoruz. Çünkü biz biliyoruz ki; muhtarlar dahil edilmeden sağlıklı bir hizmet sürecinden de söz edilemez. İşte bu duygu ve düşüncelerle 19 Ekim Muhtarlar Günümüzü kutluyor, tüm muhatlarımıza kolaylıklar ve başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığspor’da hazırlıklara ara verilmedi


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 1 - Kırklarelispor: 0


Van Spor

Yeşilyurt Belediyesi Yaşam ve Spor Merkezi’nde kayıtlar başladı


Van Spor

Uçan Türkler, Milano Cortina 2026 Kış Olimpiyatları yolunda


Van Spor

Çıldır Gölü’nde paraşütle uçma heyecanı yaşandı


Van Spor

Doğu Anadolu’da büyük başarı: 12 sporcu, 12 madalya


Van Spor

Muşlu sporculardan Muaythai Bölge Şampiyonası’nda büyük başarı


Van Spor

Hakkarili dağcı Kilimanjaro zirvesinde


Van Spor

Elazığlı sporcu Yıldırım milli takım kampına davet edildi


Van Spor

Elazığspor 21 futbolcuyla İstanbul’a gidiyor


Van Spor

Elazığ 1. Amatör kümede 3 takım play-offu garantiledi


Van Spor

Kocaman: "Malatya Yeşilyurtspor’u hak ettiği yerlere taşımak için var gücümüzle çalışıyoruz"


Van Spor

Malatya, Muay Thai Şampiyonası’ndan 25 madalyayla döndü


Van Spor

Hakkari, kış turizmi ve kayakta yükselişte


Van Spor

Yıldız Kadınlar Voleybol İl Birinciliği tamamlandı


Van Spor

Fenerbahçe, Göztepe'ye Yenilmezlik İstatistiğini Evinde Kaybetti! Şampiyonluk Yolunda Kritik Puan Erozyonu


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 0 - 12 Bingöl Spor: 1


Van Spor

Ağrı’da Muay Thai Rüzgarı Esti


Van Spor

Erzurumlu Akademisyen Doç. Dr. İrfan Kurudirek Avrupa Herkes İçin Spor Birliği Başkanı Seçildi


Van Spor

Hakkarili sporculardan büyük başarı


Van Spor

24Erzincanspor Altınordu’yu 2-0 mağlup etti


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ