Başkan Sekmen: “Erzurum güçleniyor ve enerji kazanıyor”

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, “Hizmet kadrolarımızla Allah’ın izniyle 1 Nisan’da Erzurum’da yepyeni ufuklara doğru hep birlikte yelken açacağız” dedi. Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Erzurum

Genel 25.03.2019 16:42:35 0
Başkan Sekmen: “Erzurum güçleniyor ve enerji kazanıyor”
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 25.03.2019 16:42

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, “Hizmet kadrolarımızla Allah’ın izniyle 1 Nisan’da Erzurum’da yepyeni ufuklara doğru hep birlikte yelken açacağız” dedi. Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen, merkez ilçe Palandöken’de Beyaz Site sakinleriyle bir araya geldi. TBMM Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu Başkanı ve AK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok, AK Parti Palandöken Belediye Başkan Adayı Av. Muhammet Sunar ve İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu’nun da eşlik ettiği buluşmada Başkan Sekmen, 31 Mart seçimlerinin bir dönüm noktası olacağını söyledi. Sekmen, “Bu şehir 17 yıldır AK Parti’ye verdiği desteğin karşılığını alarak büyüyor. Yerel yönetimler olarak bizler de bu doğrultuda tüm imkânlarımızı seferber etmiş durumdayız. Son 5 yıl içerisinde bu kadim şehre kazandırdıklarımızı hepiniz biliyorsunuz. Önümüzde yeni bir 5 yıllık bir dönem var. Bu bakımdan bizler 31 Mart seçimleri bir milat olsun istiyoruz. Erzurum, 1 Nisan itibariyle yeni ve AK ufuklara yelken açsın istiyoruz” diye konuştu.

“Palandöken için çok özel düşlerimiz var”

Palandökenli vatandaşların büyük ilgi gösterdiği seçim buluşmasında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, “Palandöken ilçemiz Erzurum’da geniş bir coğrafyayı kapsıyor. Adını da, ülkemizin gözde turizm merkezlerinden birisi olan Palandöken’den alıyor. Bu bile başlı başına bir değer ve büyük bir marka demektir. Bizim Palandöken için yaptıklarımız ortada. Yeni dönemde bu nadide ilçemizi turizmde, ticarette, kültürde ve sanatta Erzurum’un çekim merkezi haline hep birlikte getireceğiz” diye konuştu. Konuşmasında Palandöken Belediye Başkan Adayı Muhammet Sunar’ı işaret eden Başkan Sekmen, “Muhammet kardeşimizin Palandöken ilçemize dair çok özel hizmet ve yatırım planları var. Büyükşehir Belediyesi olarak bizim de Erzurum’un her ilçesine olduğu gibi, Palandöken’e de özel düşlerimiz var. Bizler el ele vereceğiz, büyük bir uyum ve işbirliği içerisinde Palandöken için de çalışacağız, Erzurum için de çalışacağız” şeklinde konuştu.

“Erzurum’da göçü önledik”

Erzurum’un, tüm ilçeleriyle birlikte belediyecilik tarihinde hiç görmediği hizmet ve yatırımlara AK Partili kadrolar sayesinde kavuştuğunu hatırlatan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, “İlçelerimiz büyüyor, mahallelerimiz gelişiyor, köylerimiz artık birer çekim merkezi haline geliyor. Bunlar farazi söylemler değil; tecrübeyle sabit işler. Bizler Erzurum’da bir çekim alanı oluşturmuş olmasaydık, bugün göçün tersine dönmüş olduğundan bahsedemezdik. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) geçen ay açıkladı; Erzurum’da göç durdu, hatta tersine döndü. Yani Erzurum artık kan kaybetmiyor, Erzurum güçleniyor, enerji kazanıyor” ifadelerini kullandı.

“Erzurum’u hep birlikte zirveye taşıyalım”

Bu güçlenme ve ayağa kalkma sürecinin devam etmesi gerektiğini vurgulayan Sekmen, “Bizim yaşanabilir, huzurlu, müreffeh ve mutlu bir Erzurum kurma hayalimiz var. Bu yolda oldukça önemli mesafe kaydettik. Bu hedefimize bütünüyle ulaşabilmemiz için sizin desteklerinize ve gücünüze ihtiyacımız var. İstikrarın devamı için, Palandöken’in yarınları için, Erzurum’un geleceği için diyoruz ki; 31 Mart seçimleri bir milat olsun. Erzurum’u hep birlikte zirveye taşıyalım, kanatlandıralım. 1 Nisan tarihi itibariyle yepyeni ufuklara doğru beraber yelken açalım” şeklinde konuştu.
Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Aşkale voleybolda il ikincisi oldu


Van Spor

Ağrı Spor Lisesi hentbolda Türkiye yarı finallerine yükseldi


Van Spor

Teknik Direktör Çağlayan: "Atmaktan çok, kaçırdıklarımızı sorgulamalıyız"


Van Spor

Elazığ’da gençlik merkezleri ile gelecek inşa ediliyor


Van Spor

Karslı dağcılardan Kars’a Spor Tırmanış hakemliği


Van Spor

Oltu Anadolu Lisesi voleybolda finalde


Van Spor

Yeni Malatyaspor 3. Lig’e düştü


Van Spor

Ağrı Kadın Futbol Kulübü’nden hakem raporuna sert tepki


Van Spor

Elazığspor yönetimi, İskenderunspor maçının biletlerini ücretsiz dağıtacak


Van Spor

Elazığspor, Türkiye’de bu sezonun en çok gol atan takımı


Van Spor

Bakan Yardımcısı Eminoğlu, Muş’ta sporun geleceğini gençlerle konuştu


Van Spor

Başkan Dal, "Bahis sürecinde altı oyuncumuz ceza aldı"


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 2 - Fethiyespor: 0


Van Spor

Nesine 3.Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 0- Ağrı 1970 SK: 0


Van Spor

Erzurum GSİM buz salonlarının çehresini değiştiriyor


Van Spor

Elazığ’da yeni spor branşlarıyla geleceğe yatırım


Van Spor

Curling ve Buz Hokeyinde çifte şampiyonluk


Van Spor

Fenerbahçe Konyaspor'u Fırtına Gibi Geçti: Sahanın Hakimi Sarı-Lacivertliler!


Van Spor

Yeni Malatyaspor, Menemen maçına çıkmayacak


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’un konuğu Ağrıspor


Van Spor

Malatya’da 2 hakem Avrupa Şampiyonası’nda görev aldı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ