Başkan Sayan: "Ağrı 50 ülkede tanıtılacak"

AĞRI BELEDİYE BAŞKANI SAVCI SAYAN, İSHAK PAŞA SARAYI’NDA GERÇEKLEŞTİRİLEN MODA DEFİLESİNİN AĞRI TURİZMİNE BÜYÜK KATKI SAĞLAYACAĞINI VE AĞRI’NIN BU SAYEDE 50 ÜLKEDE TANITILACAĞINI SÖYLEDİ.

Genel 29.08.2020 12:05:15 0
Başkan Sayan: "Ağrı 50 ülkede tanıtılacak"
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 29.08.2020 12:05

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, İshak Paşa Sarayı’nda gerçekleştirilen moda defilesinin Ağrı turizmine büyük katkı sağlayacağını ve Ağrı’nın bu sayede 50 ülkede tanıtılacağını söyledi.

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan eşi Gülşah Sayan ile birlikte İshak Paşa Sarayı’nda Dosso Dossi Fashion Show tarafından gerçekleştirilen 2020-2021 Kış Kreasyonu Dijital Platform defilesine katıldı. Başkan Sayan, defile öncesinde Fashion Show Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan ile birlikte açıklamalarda bulundu. Dosso Dossi Fashion Show’un bütün dünya markalarının buluşma adresi olduğunu belirten Başkan Savcı Sayan, şimdi ise bu firmanın Ağrı’yı, tarihini ve turizmini dünyaya tanıttığını söyledi. Sayan, konuşmasının devamında ise şu ifadeleri kullandı:

“Bütün markaların buluştuğu adrestir Dosso Dossi ve o adres bugün Doğubayazıt’ta çekim yapıyor. Hikmet bey yanımda çok teşekkür ediyorum Ağrılılar adına. Kendisine minnettarız. Böyle şeylerle hem Ağrı’ya büyük katkılar yapmış oluyorlar. Turizm açısından Ağrı’ya büyük bir akın olacak. Aynı zamanda Türkiye’nin turizmi ve tarihi açısından da bugüne kadar gerçekten tanıtılmamış yerlerimiz tanıtılıyor. Dolayısıyla Ağrı Dağı’ndan tutunda İshak Paşa’ya, meteor çukuruna diğer bizim turistik yerlerimiz var, bizim mağaralarımız var, kalelerimiz var, Diyadin kaplıcalarımız var. Bütün bunlar Dosso Dossi sayesinde dünya kamuoyu tarafından bilinecektir. Bunu yapanın Ağrılı birisi olması bizi ayrıca gururlandırdı. Doğduğu yeri unutmayıp doyduğu yerdeki birikimini doğduğu yere getiren bu aileye biz minnettarız. Kendilerine çok teşekkür ediyorum.”

"Bizler buraya her daim vefa borcu olan insanlarız"

Ağrılı iş adamlarının gereken hassasiyeti göstererek başarılı oldukları iş alanlarında Ağrı’ya yatırım yapmalarını isteyen Dosso Dossi Fashion Show Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan, “İş adamlarımızın duyarlılığını biliyorum. Bütün hepsi kendi yaptıkları iş dallarında çok başarılı olan iş adamlarımız var. Ben moda etkinliğini yaparak başarıyı elde etmiş bir insanım. Onlarda kendi kulvarlarında yaptıkları işlerle bölgeye gelerek yatırım yapabilirlerse, bu tanıtım olabilir, başka ticari yatırımlar olabilir. Ama herkes kendi bildiği kulvarda bu bölgeye biraz olsun yatırım yaparlarsa ben buranın çok daha moral motivasyonunun artacağını, ekonomik yönden güçleneceğine inanıyorum. Dolayısıyla ben duyarlı iş adamlarına sesleniyorum. Lütfen arada bir kendi doğduğunuz bölgelere de dönüp bakmayı unutmayın çünkü sizleri yetiştiren toprak, sizlerin içtiği su buralardan çıktı. Sizlerde burada yetişmiş insanlarsınız. Bizler buraya her daim vefa borcu olan insanlarız. Hepimizin elinden geleni ardımıza koymamaya gayret gösterelim.” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 3 - Hatayspor: 0


Van Spor

Kopspor maçı ertelendi


Van Spor

Bitlisli taekwondocu Nurcihan Ekinci’nin hedefi 2032 Paralimpik Oyunları


Van Spor

Furkan Akar’dan tarihi madalya


Van Spor

Zirvede fark açılıyor! Galatasaray 10 kişilik Başakşehir'e fark attı


Van Spor

Rize'yi tek golle geçtiler! Karadeniz derbisi Trabzonspor'un!


Van Spor

Eren Stadyumu’nda kar temizliği


Van Spor

Iğdır FK’da teknik direktörlük görevine Hikmet Karaman getirildi


Van Spor

Elazığspor’da 3 sakat, 1 cezalı


Van Spor

Erzincanlı sporcular Havalı Silahlar Coşkun Abiş Kupası’ndan derecelerle döndü


Van Spor

Erzincan Anadolu Lisesi badmintonda Türkiye ikincisi oldu


Van Spor

Kars Emniyet Futbol takımı Doğu Anadolu Şampiyonu oldu


Van Spor

Iğdır FK’de Kenan Koçak dönemi sona erdi


Van Spor

Fenerbahçe’nin Süper Lig’de namağlup serisi 26. haftada bitti


Van Spor

Digorlu kızlar Türkiye yarı finallerinde Kars’ı temsil edecek


Van Spor

Curling kadın milli takımı, Dünya şampiyonası yolunda


Van Spor

Elazığspor, PFDK’ya sevk edildi


Van Spor

Malatya’ya 4 milyar TL’lik spor yatırımı


Van Spor

Hakkari’de üç bant bilardo heyecanı


Van Spor

Iğdır FK - Bodrum FK maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 2 - Bodrum FK: 3


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ