Başkan Öz: “Erzurum ses verdi”

AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilen Erzurum mitinginin, başlı başına bir coşku ve samimiyet öyküsü olarak kayıtlara geçtiğini.

Genel 3.03.2019 16:01:12 0
Başkan Öz: “Erzurum ses verdi”
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 03.03.2019 16:01

AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilen Erzurum mitinginin, başlı başına bir coşku ve samimiyet öyküsü olarak kayıtlara geçtiğini söyledi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Erzurum’da gerçekleştirilen seçim mitinginin yankıları sürerken, AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz de, konuyla ilgili olarak bir teşekkür mesajı yayımladı.

Yoğun kar yağışı ve tipiye rağmen Erzurum halkının coşkusu ve büyük ilgisiyle karşılaşan mitingi bir “Samimiyet öyküsü” olarak nitelendiren AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz, “Erzurum mitingi, bu kutlu davaya gönül vermiş olanların, hangi şart ve koşulda olursa olsun Cumhurbaşkanımızı yalnız bırakmayacaklarını bir kez daha göstermiştir” dedi.

Mesajında, olumsuz hava koşullarına rağmen mitinge akın eden Erzurum halkının, AK davanın lideri ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, yürek kapılarını ardına kadar açtığını ifade eden Başkan Öz, “Erzurum halkı, 17 yıldır yüreğinin başköşesinde konuk ettiği Cumhurbaşkanımızla coşkulu bir buluşmaya daha imzasını attı. Kış şartları dolayısıyla mitinge katılamayan binlerce hemşehrimiz oldu ama buna rağmen İstasyon Meydanı’ndaki heyecan, coşku, samimiyet ve muhabbet görülmeye değerdi. Bembeyaz karlar altındaki İstasyon Meydanı, millet ve milletin bekası için çarpan yüreklerle ısındı; Dadaşlar, ilk günkü aşk ve ilk günkü heyecanla Erzurum’da yine tarihi bir gün yaşattı. Dolayısıyla bu buluşma sadece bir miting olarak değil, kayıtlara aynı zamanda samimiyetin öyküsü olarak da geçti” diye konuştu.

Erzurum’un, cesareti, kararlılığı, samimiyeti, tarzı ve duruşuyla “Milletin Adamı” övgüsüne mazhar olan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı en güzel biçimde ağırladığını kaydeden AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, “Cumhurbaşkanımız Erzurum’da çok önemli mesajlar verdi. Millete rağmen siyaset yapanlar ve milletin yarınlarına zillet komploları kuranları Dadaşlara şikâyet etti. Liderimiz, Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerine dinamit koymaya çalışanlara, yine Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerini atan bu şehirden seslendi. Milli Mücadele meşalesini yakmış olan Erzurum’da, o gün Cumhurbaşkanımızın lisanıyla yükselen ses, aslında bundan 100 yıl önce, yani Erzurum Kongresi’nde yükselen sesle aynı sesti. O ses, vatanın bölünmez bütünlüğüne kast edenlere bu milletin asla geçit vermeyeceğini haykıran sesti. O ses, her türlü şer ve zillet yapılarınca kurulan tuzak ve tezgâhların, bu milletin iman dolu göğsünde paramparça olacağını haykıran sesti. Ve o ses, 27 Mayıs’ta, 12 Eylül’de ve 28 Şubat’ta milletin iradesini ayaklar altına alanların, 15 Temmuz’da karşılaştıkları engeli hatırlatan sesti. Kısaca Erzurum o gün Cumhurbaşkanımızın sesine ses verdi, destek verdi ve Milletin Adamına ‘Senin yanındayız’ dedi. O gün meydanda erlik vardı, dirlik vardı, beraberlik vardı. Ve o gün herkes sustu, meydan konuştu, Türkiye dinledi” ifadelerini kullandı.

AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, mesajında şunları kaydetti:

“Cumhur İttifakı coşkusunun zirveye tırmandığı mitingimize katılarak Cumhurbaşkanımıza verdiği desteği bir kez daha gösteren yediden yetmişe tüm vatandaşlarımıza, hanımefendilerimize, genç kardeşlerimize, partimizin üst düzey yöneticilerine, bakanlarımıza, milletvekillerimize, MHP’li yöneticilerimize ve Ülkücü kardeşlerimize, güvenlik güçlerimize ve basınımızın güzide temsilcilerine teşekkürü bir borç biliyoruz. Erzurum’da bir demokrasi şölenine dönüştürdüğümüz mitingimizin organize edilmesinde emeği geçen tüm teşkilatlarımıza, gençlik ve kadın kollarımıza, AK davaya gönül vermiş olan partimizin tüm mensuplarına ayrıca minnettarız.”
Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Ağrılı boksör Sezgin Acar Türkiye üçüncüsü oldu


Van Spor

Elazığlı sporcu gülle atmada Türkiye şampiyonu oldu


Van Spor

Avrupa Kış Sporları Haftası etkinlikleri Hakkâri’de düzenlendi


Van Spor

Bingöllü sporcular 8 madalya kazandı


Van Spor

Galatasaray, Rams Park'ta Fırtına Gibi Esti: Kayserispor'u 4-0 Mağlup Etti!


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’da "Murat Yıldırım" dönemi başladı


Van Spor

Burak Altıparmak Elazığspor’da


Van Spor

Iğdır FK - Antalyaspor maçının ardından


Van Spor

Erzincanlı halterci Özbay Türkiye üçüncüsü oldu


Van Spor

Ziraat Türkiye Kupası: Iğdır FK: 6 - Antalyaspor: 0


Van Spor

Satrançta Elazığ gururu: Türkiye şampiyonu ve milli davetler


Van Spor

Ergan Dağı’nda Minikler Festivali ödül töreni düzenlendi


Van Spor

Erzincanlı karateciler Türkiye Yıldızlar Ligi finallerinden 5 madalya ile döndü


Van Spor

Elazığlı sporcular gümüş madalya kazandı


Van Spor

Ergan Dağı Kayak Merkezi’nde yarışma heyecanı başladı


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 2 - Altınordu: 0


Van Spor

PFDK’dan Malatya Yeşilyurtspor’a para cezası


Van Spor

Erzincanlı sporcular Trabzon’daki havalı silahlar müsabakalarına damga vurdu


Van Spor

Erzincanlı kayakçılar Hakkari’den 6 madalya ile döndü


Van Spor

Iğdır FK - Manisa FK maçının ardından


Van Spor

Serkan Özbalta: "Önümüzde 15 hafta var ve çok sayıda final maçı oynayacağız"


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ