Başkan Keskin, göçük bölgesinde incelemelerde bulundu

Hakkari’nin Durankaya Belediye Başkanı Fatih Keskin, kar ağırlığına dayanamayarak çöken ve 6 hayvanın telef olduğu bölgede incelemelerde bulundu.Durankaya beldesi Yeni Mahalle Dağsu mezrasında kar kalınlığına daha fazla dayanamayarak ?

Genel 30.01.2019 15:02:41 0
Başkan Keskin, göçük bölgesinde incelemelerde bulundu
Tarih: 01.01.0001 00:00

Hakkari’nin Durankaya Belediye Başkanı Fatih Keskin, kar ağırlığına dayanamayarak çöken ve 6 hayvanın telef olduğu bölgede incelemelerde bulundu.

Durankaya beldesi Yeni Mahalle Dağsu mezrasında kar kalınlığına daha fazla dayanamayarak çöken H. Mehmet Karadeniz isimli vatandaşın ahırındaki 6 hayvan tele olmuştu. Hakkari Valisi İdris Akbıyık’ın talimatı ile olay yerine il özel idaresi ekipleri ile birlikte giden Başkan Fatih Keskin, aileye geçmiş olsun dileklerinde bulunarak, göçük bölgesinde incelemelerde bulundu. Başkan Keskin, "Beldemizde son yılların en büyük yağışı yaşandı. Bazı noktalarda ise büyük afetler beklenmektedir. Tedbirlerin alınması için yetkililere bilgi verdik. H. Mehmet Karadeniz’in ahırında meydana gelen hasar ve hayvanlarla birlikte 16 bin TL’yi geçmektedir. Kendisi de emekli güvenlik köy korcusu olup, 12 nüfusu bulunmaktadır ve mağduriyetinin giderilmesini istiyoruz" dedi.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem