Başkan Kazgan, koltuğunu Melek Karadoğan’a devretti

Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle koltuğunu geleceğin sahibi çocuklara bıraktı.23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan koltuğunu Kü

Genel 23.04.2019 12:30:50 0
Başkan Kazgan, koltuğunu Melek Karadoğan’a devretti
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 23.04.2019 12:30

Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle koltuğunu geleceğin sahibi çocuklara bıraktı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan koltuğunu Küçük başkan Melek Karadoğan’a bıraktı. Küçük başkanın istek ve talepleri Başkan Kazgan tarafından dinlendi.

Akçadağ’daki 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında bu yıl da temsili koltuk bırakma töreni gerçekleştirildi. Başpınar Şehit Hava Üst Teğmen Semih Desticioğlu İlkokulu Müdür Yardımcısı Aydın Emre, okul öğretmenlerinden Özlem Renkal, öğrencilerden Melek Karadoğan, Muhammed Burak Özbay ve Muhammed Miraç Doğar Başkan Kazgan’ı makamında ziyaret etti. Oldukça heyecanlı olduğu gözlerinden belli olan Melek Karadoğan ve arkadaşlarıyla Başkan Kazgan tek tek ilgilendi. Başkan Kazgan ziyarete gelen çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayarak kendileriyle sohbet etti. Kısa sohbetin sonrasında Başkanlık koltuğunu kısa süreliğine Melek Karadoğan’a bırakan Başkan Kazgan, yeni başkan Melek Karadoğan’ın isteklerini dinledi. Küçük Başkan Karadoğan, “ Değerli Başkanımız Ali Kazgan’a Akçadağ’a olan hizmetlerinden dolayı teşekkür ederim. İlk iş olarak geleceğin mimarı olan öğrencilerin iyi bir eğitim alması için okullarımızın düzenine daha çok önem göstereceğiz. Az laf çok iş düşüncesiyle söyleyeceklerim bu kadar” dedi.

Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan küçük başkanın talep ve sorularına yanıt verdikten sonra Akçadağ’da eğitimlerini sürdüren gençler için yeni bir kütüphaneyi hizmete kısa bir süre sonra açacaklarını belirterek, “ Geleceğimizin mimarı olan çocuklarımızın ve dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarını bir kere daha kutluyorum. Bizde gençlerimiz ve çocuklarımız için yeni dönemde önemli projeleri tamamlayıp kendilerinin hizmetine sunacağız. Bu anlamda Akçadağ’da büyük bir eksiklik olan Kütüphane ihtiyacını inşallah kısa sürede gidermiş olacağız. Geçtiğimiz dönemde başlattığımız ve yeni dönemde hizmete sunacağımız kütüphanemizde çocuklarımız derslerini çalışacak, kitap okuyacak ve eğitmenler eşliğinde etütler yaparak araştırmalarını rahatlıkla yapacaklar. Genel anlamda kütüphanemizi tamamladık ve artık kitaplarımızın seçimlerini yapıyoruz. Bu vesileyle bizde elimizden geldiğince çocuklarımızın geleceklerini güzelleştirmek için projeler geliştiriyoruz ve geliştirmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığspor U16 Ligi’nde şampiyon oldu


Van Spor

Iğdır FK - Sivasspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 1 - Sivasspor: 1


Van Spor

Aşkale voleybolda il ikincisi oldu


Van Spor

Ağrı Spor Lisesi hentbolda Türkiye yarı finallerine yükseldi


Van Spor

Teknik Direktör Çağlayan: "Atmaktan çok, kaçırdıklarımızı sorgulamalıyız"


Van Spor

Elazığ’da gençlik merkezleri ile gelecek inşa ediliyor


Van Spor

Karslı dağcılardan Kars’a Spor Tırmanış hakemliği


Van Spor

Oltu Anadolu Lisesi voleybolda finalde


Van Spor

Yeni Malatyaspor 3. Lig’e düştü


Van Spor

Ağrı Kadın Futbol Kulübü’nden hakem raporuna sert tepki


Van Spor

Elazığspor yönetimi, İskenderunspor maçının biletlerini ücretsiz dağıtacak


Van Spor

Elazığspor, Türkiye’de bu sezonun en çok gol atan takımı


Van Spor

Bakan Yardımcısı Eminoğlu, Muş’ta sporun geleceğini gençlerle konuştu


Van Spor

Başkan Dal, "Bahis sürecinde altı oyuncumuz ceza aldı"


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 2 - Fethiyespor: 0


Van Spor

Nesine 3.Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 0- Ağrı 1970 SK: 0


Van Spor

Erzurum GSİM buz salonlarının çehresini değiştiriyor


Van Spor

Elazığ’da yeni spor branşlarıyla geleceğe yatırım


Van Spor

Curling ve Buz Hokeyinde çifte şampiyonluk


Van Spor

Fenerbahçe Konyaspor'u Fırtına Gibi Geçti: Sahanın Hakimi Sarı-Lacivertliler!


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ