Başkan Gürkan’dan 1 Mayıs mesajı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle yayımladığı mesajda, “Gece gündüz demeden, tüm risklere karşı halkın sağlığı için fedakârca çalışan başta sağlık emekçileri

Genel 30.04.2021 15:36:40 0
Başkan Gürkan’dan 1 Mayıs mesajı
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 30.04.2021 15:36

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle yayımladığı mesajda, “Gece gündüz demeden, tüm risklere karşı halkın sağlığı için fedakârca çalışan başta sağlık emekçilerimiz olmak üzere birçok sektörde durmaksızın çalışmalarına devam eden kardeşlerimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan mesajında, “Ülkemizin kalkınma mücadelesinde büyük bir önemi olan işçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyorum. Emeğin, alın terinin, helal lokmanın önemini bilerek hayat mücadelesini verirken; doğruluk ve dürüstlükten ayrılmadan çalışan tüm kardeşlerimi tebrik ediyorum. 1 Mayıs, maalesef tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgını nedeniyle geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da evlerde kutlanacaktır. Bu salgın bizlere emeğin en yüce değer olduğunu ve dayanışmanın önemini bir kez daha göstermiştir. Nasıl ki dünyada her şey emeğin ürünüyse, küresel salgınla mücadelenin kahramanları da emekçilerdir ve kuşkusuz ki geleceğe güvenle bakabildikleri güzel bir yaşamı hak etmektedirler. Bizler bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de işçi ve emekçi kardeşlerimizin yanında olmayı sürdüreceğiz. Bu zor günlerde gece gündüz demeden, tüm risklere karşı halkın sağlığı için fedakârca çalışan başta sağlık emekçilerimiz olmak üzere birçok sektörde durmaksızın çalışmalarına devam eden emekçi kardeşlerimize; salgın sürecinde olmamıza rağmen belediye hizmetlerinin aksamaması amacıyla 7/24 işlerinin başında olan Büyükşehir Belediyemiz çalışanlarına teşekkür ediyorum. Ülkemizin kalkınmasında ve ilerlemesinde alın terleriyle lokomotif güç oluşturan tüm işçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyor, bu anlamlı günü birlik ve dayanışma ruhu içerisinde geçirmelerini temenni ediyorum” ifadelerine yer verdi.
Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığspor, Türkiye’de bu sezonun en çok gol atan takımı


Van Spor

Bakan Yardımcısı Eminoğlu, Muş’ta sporun geleceğini gençlerle konuştu


Van Spor

Başkan Dal, "Bahis sürecinde altı oyuncumuz ceza aldı"


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 2 - Fethiyespor: 0


Van Spor

Nesine 3.Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 0- Ağrı 1970 SK: 0


Van Spor

Erzurum GSİM buz salonlarının çehresini değiştiriyor


Van Spor

Elazığ’da yeni spor branşlarıyla geleceğe yatırım


Van Spor

Curling ve Buz Hokeyinde çifte şampiyonluk


Van Spor

Fenerbahçe Konyaspor'u Fırtına Gibi Geçti: Sahanın Hakimi Sarı-Lacivertliler!


Van Spor

Yeni Malatyaspor, Menemen maçına çıkmayacak


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’un konuğu Ağrıspor


Van Spor

Malatya’da 2 hakem Avrupa Şampiyonası’nda görev aldı


Van Spor

Malatya İş İnsanları Platformu’ndan Yeşilyurtspor açıklaması


Van Spor

Hakkari Kadın Judo Takımı Türkiye üçüncüsü oldu


Van Spor

Yurtlig Masa Tenisi İl Birinciliği Yarışması tamamlandı


Van Spor

Erzincan GSB Yurtları Arası YurtLig Masa Tenisi İl Birinciliği sona erdi


Van Spor

Yüksekova’ya bin 500 kişilik spor salonu


Van Spor

Erzincan GSB yurtları arası YurtLig Satranç İl Birinciliği tamamlandı


Van Spor

Erzincan Gençler Gücü, Siverek Kadınspor’a farklı mağlup oldu


Van Spor

Bingöllü milli atlet maratonda birinci oldu


Van Spor

Serkan Özbalta: "Beni memnun eden şey oyuncuların pes etmemesiydi"


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ