Başkan Güder yeni imar yolu açma çalışmalarını yerinde inceledi

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Battalgazi ilçesine bağlı Çamurlu Mahallesi’nde yeni imar yolu açma çalışmalarını yerinde inceledi. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, beraberinde Battalgazi Belediye Başkan Yardımcısı..

Genel 31.05.2019 17:38:00 0
Başkan Güder yeni imar yolu açma çalışmalarını yerinde inceledi
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 31.05.2019 17:38

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Battalgazi ilçesine bağlı Çamurlu Mahallesi’nde yeni imar yolu açma çalışmalarını yerinde inceledi.

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, beraberinde Battalgazi Belediye Başkan Yardımcısı Eyüp Sağlam ve Fen İşleri Müdürü Rıfat Arıca ile birlikte Çamurlu Mahallesi’nde yeni imar yolu açma çalışmalarını yerinde inceleyerek, bilgiler aldı. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, seçim öncesi yeni imar yollarının açılması ile ilgili verdikleri sözü yerine getirmeye başladıklarını belirterek, “Seçimden önce vatandaşımızla yüz yüze geldiğimizde, şu sözü vermiştik. İmarı biten alanlarımızın hemen yollarını açmaya başlayacağız. Bugün imarı biten Çamurlu Mahallemizin YİMPAŞ binamızın arka tarafında 30 metrelik yollarımızı açmaya başladık. İnşallah kısa süre içerisinde ekibimizle beraber bu yolu bitirip, Battalgazi’mizi değiştirmek, dönüştürmek adına çalışmalarımızı başlatmış bulunuyoruz. Bundan sonraki çalışmalarımızda da şunu ifade etmiştik. Battalgazi bölgemizde ciddi imar sorunlarımızın bulunmuş olduğunu, bunları çözmek için gayret sarf edeceğimizi ve şu anda imardan sorumlu başkan yardımcımız hızlı bir şekilde ekibi ile birlikte bu bölgedeki imar sorunlarını çözme adına çalışmalarını ivedilik ile sürdürüyor. Fen İşlerinden sorumlu müdürümüz de, bu yolları 30 metrelik 3 tane yolumuz var. Bu 30 metrelik 3 yolumuzu kısa sürede açıp, burayı yerleşkeye açmak istiyoruz. Daha sonrasında tali yollarımız var. Onları da açarak Battalgazi’mizde oluşan göçü engelleme adına, burada özellikle Beydağı eteklerinin yollarını açarak burada villa tipi yerleşkelerinin oluşması için güzel alanlar oluşturacağız. Vatandaşlarımızın, yaz döneminde daha serin bir ortamda yaşam sürdürmeleri ve villa tipi evler yapabilmeleri için biz altyapımızı kısa sürede tamamlayıp, Battalgazi’mizin istifadesine sunmuş olacağız. Emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Daha güzel, daha yaşanabilir bir Battalgazi oluşturmak için, ekibimiz ile birlikte gece gündüz demeden devam edeceğiz” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Çıran’dan sağduyu çağrısı


Van Spor

Galatasaray - Beşiktaş derbisini Yasin Kol yönetecek


Van Spor

Erzurumspor FK, Vanspor FK maçının hazırlıklarını sürdürdü


Van Spor

Osimhen geri döndü! Galatasaray'dan tek golle tarihi zafer


Van Spor

Elazığspor’da Mustafa Sarıgül dönemi


Van Spor

Teknik Direktör Fırat Gül: "Elazığspor’a başarılar diliyorum"


Van Spor

Elazığspor’da Fırat Gül’le yollar ayrıldı


Van Spor

2026 Snowboard Dünya Kupası yeniden Erzurum’da


Van Spor

Elazığlı güreşçi Balkan Şampiyonasında


Van Spor

Derbi öncesi moral buldu! Beşiktaş 3 puanı 3 golle aldı


Van Spor

Galatasaray, Liverpool’u konuk edecek


Van Spor

Elazığspor: "Hakem maçın gidişatını tamamen değiştirmiştir"


Van Spor

Hakkarili Zehra Özdemir dünya 6’ncısı oldu


Van Spor

Plaj futbolu Adilcevaz etabı sona erdi


Van Spor

Erzincan’da "Avrupa Spor Haftası" pedallarla kutlandı


Van Spor

Erzincanlı milli sporcu badmintonda şampiyon oldu


Van Spor

Konyaspor, Başakşehir'i Sahanında Devirdi: 2-1'lik Galibiyetin Ardındaki Dramatik Anlar


Van Spor

Kadıköy'de Fırtına Gibi Başlangıç: Fenerbahçe Öne Geçti!


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 1 - Batman Petrolspor: 2


Van Spor

Yüksekovalı kayakçılar can güvenliği olmayan yollarda ter döküyor


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor berabere kaldı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ