Başkan Geylani’den esnaf ziyareti

Bitlis’in Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, devam eden altyapı çalışmalarını inceleyerek esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

Genel 19.04.2021 16:34:27 0
Başkan Geylani’den esnaf ziyareti
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 19.04.2021 16:34

Bitlis’in Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, devam eden altyapı çalışmalarını inceleyerek esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

Başkan Geylani, öncelikle Cumhuriyet Caddesi’nde devam eden ikinci etap altyapı çalışmalarını inceledi. Daha sonra çarşı merkezindeki esnafı ziyaret ederek taleplerini dinleyen Başkan Geylani, belediye tarafından yürütülen çalışmalar hakkında da bilgi verdi. Başkan Geylani, Cumhuriyet Caddesi ve çarşı merkezinde yürütülen altyapı çalışmalarının Ramazan Bayramı öncesinde tamamlanarak üstyapı çalışmaları için Karayolları Bölge Müdürlüğüne teslim edeceklerini söyledi. Başkan Geylani, kısa süre içerisinde de caddenin tamamlanacağını belirtti.
Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Bosna'nın Özgürlük Sembolü Aliya İzzetbegoviç: Bağımsızlık Mücadelesinin Yıl Dönümünde Anıyoruz


Öteki Gündem

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem