Başkan Geylani: “Tatvan su turizminde hakkettiği noktaya gelecek”

BİTLİS’İN TATVAN BELEDİYE BAŞKANI MEHMET EMİN GEYLANİ VE ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANLIĞI 5. BÖLGE MÜDÜRÜ ECVET DOĞAN, VAN GÖLÜ SAHİLİNDE İSKELELERİN YAPILACAĞI ALANDA ÇALIŞMALAR ÖNCESİ SON KONTROLLERİ YAPTI.

Genel 4.09.2020 16:57:56 0
Başkan Geylani: “Tatvan su turizminde hakkettiği noktaya gelecek”
Tarih: 01.01.0001 00:00

Bitlis’in Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı 5. Bölge Müdürü Ecvet Doğan, Van Gölü sahilinde iskelelerin yapılacağı alanda çalışmalar öncesi son kontrolleri yaptı.

Önümüzdeki günlerde iskelelerin yapımına yüklenici firma tarafından başlanacağını söyleyen Başkan Geylani, “Bugün iskele yapılacak olan bölgelerde yer teslimi için bir araya geldik. Reşadiye köyünde yapılacak olan balıkçı barınağı ve Kale Mahallesi ile İşletme Mahallesi’nde yapılacak olan iskele çalışmaları birkaç gün içerisinde başlayacak. Bir yandan şehrimizin alt ve üst yapısını tamamlarken bir yandan da şehrimize büyük bir katma değer kazandıracak olan turizmin altyapısını oluşturuyoruz. Özellikle Kale Mahallesi’nde yapılacak iskelelerin bulunduğu alanda plaj projemizde bulunuyor. Sahil şeridimizde yapılacak olan gemi barınağının etüt çalışmaları hala devam ediyor. 2021 yılında gemi barınağımıza da başlayacağız. Mevcut iskelenin büyütülmesi, yeni iskelelerin yapımı ve gemi barınağının yapılmasıyla su turizminden hakkettiğimiz noktaya geleceğiz inşallah” dedi.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem