Başkan Demir’den işçiye destek açıklaması

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir Geçtiğimiz Günlerde Çalişanlarini Kapının Önüne Koyan Çağri Merkezi Önünde Basın Açıklamasında Bulundu.

Genel 6.03.2020 17:19:16 0
Başkan Demir’den işçiye destek açıklaması
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 06.03.2020 17:19

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir geçtiğimiz günlerde çalışanlarını kapının önüne koyan çağrı merkezi önünde basın açıklamasında bulundu.

Başkan Demir, yaptığı açıklamada, yaklaşık 2 yıl önce gösterişli bir şekilde açılan çağrı merkezinde Ardahanlı yaklaşık 70 kişiye burada istihdam olanağı sağlandığını belirterek, “İlerleyen yıllarda ise bu sayının artacağı söylenmişti. Biz de sevinmiştik. Aşın, işin siyaseti olmaz. Buraya yapılan istihdam büyütülecek yerine bugün duyuyoruz ki buradaki çağrı merkezi kapatılmış. İçerisindeki malzemeler aldığımız bilgilere göre farklı illere gönderilmiş. Burada istihdam edilenler yerine başka illerde istihdam sağlanacakmış. Biz hiçbir siyasal parti ayrımı yapmaksızın Ardahan Belediye Başkanı olarak ilimizdeki istihdamı da göz önünde bulunduran bir yerel yönetici olarak özellikle iktidar milletvekilimiz Sayın Orhan Atalay beye, ulaştırma bakanlığımıza, cumhurbaşkanımıza, Türk Telekom yetkililerine sesleniyoruz. Lütfen bu kararınızı bir kez daha gözden geçiriniz. Çünkü gerçekten de Ardahan’ın en büyük sorunu istihdam. Atılmış çok güzel bir adım vardı. Biz de üzerimize ne düşüyorsa yapalım. Lütfen burada çalışan çocuklarımızın aşıyla işiyle oynamayın. Biz sahip çıkacağız. Sonuna kadar çocuklarımızın arkasındayız” diye konuştu.

Özelliklede iktidar milletvekili Orhan Atalay’dan konuyla ilgili özel ilgisini rica ettiklerini dile getiren Başkan demir, “Biliyoruz ki o da böyle bir şey istemez. Ama Ardahan Belediyesi olarak istihdam konusunda işsizliği bitirmiş bir Ardahan’da hep birlikte yaşayacağımızı söylüyor. Alınan bu yanlış kararın iptal edilmesini yetkililerinin ve de devletimizin dikkatine ivedi olarak sunuyoruz” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

TFF 2. Lig: Elazığspor: 1 - Kastamonuspor: 2


Van Spor

Serikspor'da Finansal Kriz Patladı! Sergey Yuran; "Para Almıyoruz, Ayrılmak Zorunda Kalacağım"


Van Spor

Trabzonspor, 131 Hafta Sonra Tarihi Bir Seriye Ulaştı: Süper Lig'de 4 Maç 4 Galibiyet!


Van Spor

Galatasaray, 10 Kişi Kalan Göztepe'yi Zorlu Mücadelede 2-1 Mağlup Etti! Osimhen ve Sara Golleriyle Farkı Yarattı


Van Spor

Bandırmaspor, 45 Dakika 9 Kişi Mücadele Ettiği Maçta Esenler Erokspor'u Sahanda Göndermedi


Van Spor

RAMS Başakşehir Antalyaspor'u 4-0 Mağlup Etti: 5 Maçlık Galibiyetsizlik Serisi Sona Erdi!


Van Spor

Kars 36 Spor: 3 Bulanık Kop Spor: 0


Van Spor

Elazığ’da binin üzerinde karate sporcusu, Milli Takım’a seçilmek için ter döküyor


Van Spor

Hakkârili Bedirhan Durğun Türkiye üçüncüsü oldu


Van Spor

Fırtına seriye bağladı! Evinde Eyüpspor'u rahat geçti


Van Spor

Bölgesel Amatör Lig: Bitlis 1916 Futbol SK: 2 - Dersim Spor: 0


Van Spor

Nesine 2. Lig: Yeni Malatyaspor: 0 - 1461 Trabzon FK: 4


Van Spor

Bingöl’de 750 öğrenciye forma desteği


Van Spor

Bülent Bölükbaşı: "Çok sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz"


Van Spor

Serkan Özbalta: "Galibiyeti çok özlemiştik"


Van Spor

51 İlden bin 200 sporcu Elazığ’da karate için buluştu


Van Spor

TFF 3. Lig: Yeşilyurtspor: 0 - Kahramanmaraşspor: 2


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 2 - Ümraniyespor: 0


Van Spor

Korkut’ta atletizm antrenmanları sürüyor


Van Spor

Mehmet Akif Ortaokulu ilçe şampiyonu oldu


Van Spor

Kars 36 Spor’da hedef 3 puan


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ