Başkan Başsoy Başbağlar Mahallesinin konuğu oldu

Genel 15.12.2017 14:45:50 0
Başkan Başsoy Başbağlar Mahallesinin konuğu oldu
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 15.12.2017 14:45
Hemen hemen her akşam farklı bir mahallede vatandaşlarla bir araya gelen Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy Başbağlar Mahallesi sakinlerinin konuğu oldu.
Sosyal Bilimler Lisesi Toplantı salonunda gerçekleştirilen Mahalle Meclis Toplantısına gerçekleştirilen toplantıya Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, AK Parti İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ferhat Bulut, Erzincan Belediyesi Başkan Yardımcıları, birim müdürleri ve çok sayıda mahalle sakini katıldı.
Okul Müdürü Hamza Yılmaz ve Mahalle Muhtarı Murat Tapan’ın konuşmalarının ardında bir açıklama yapan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy “Yaklaşık dört yıldır yedi gün yirmi dört saat hizmet vermeye devam ediyoruz. Bu güne kadar şehrimizde 300km içme suyu hattı değiştirmesi 20km kanalizasyon, 20km yağmur suyu hattı, 12km içme suyu ishale hattının değiştirilmesi, İtfaiye binasının yenilenmesi, Jeotermal kaplıcaların yenilenmesi, yeni bir kreşin inşası, 15 Park, 10 adet Muhtar Evi, Ekşisu mesire alanın yenilenmesi bütün bunların yanında asfalt kaldırım çalışmaları gibi birçok çalışma gerçekleştirdik. Bunları sizlerde yakinen görüyorsunuz. Belediyemizin sizlere vaat ettiği projelerin bedele 600 Milyon TL. Ancak şimdi sizlere 4 adet projeden bahsedeceğim bunlar mega projeler. Birincisi Aksu deresi projesi bu projeyle şehrimize saniyede 750 litre su gelecek, suyun fazlasını sulama suyu olarak kullanacağız. Şu anda kullandığımız suyun maliyeti 5 Milyon TL. artık bu parayı ödemeyeceğiz. Yarıca bu projeyle elektrik de üreteceğiz. İkinci projemiz tramvay projesi inşallah 2018 yılında temellerini atacağız. Diğer bir projemiz katlı otopark projesi ihalesini yapıp temellerini atacağız. Bu projenin belediyemize getirisi 1 Milyon tl. Dördüncü projemiz Cumartesi Pazarı projesi 2018 de temellerini atacağımız projenin 4 katlı olacak iki katı otopark olacak 3. Kat Pazar alanı dördüncü katı kafeterya olacak hayırlı uğurlu olsun.” dedi.
Mahalle sakinleri ise gerçekleştirilen çalışmalardan dolayı Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy’a teşekkür ettiler.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığspor - Şanlıurfaspor maç biletleri satışta


Van Spor

Elazığ’da suda nefes kesen mücadele sona erdi


Van Spor

Fenerbahçe, Kasımpaşa Maçında 90+11'de Yıkıldı! Zirve Fırsatı Kaçtı


Van Spor

Çakmur’dan stadyum açıklaması


Van Spor

Elazığspor’da Erkan Sözeri galibiyetle başladı


Van Spor

Beşiktaş, Göztepe'yi Farklı Geçerek Süper Lig'de Puanını 3'e Çıkardı


Van Spor

Erzurumspor FK - Serikspor maçının ardından


Van Spor

Kars 36 Spor: 2 Doğubayazıt Spor: 1


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 1 - 68 Aksaray Belediyespor: 1


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 1 - Diyarbekirspor: 0


Van Spor

Trendyol 1. Lig Erzurumspor FK: 4 - Serikspor: 0


Van Spor

Hakkârili sporculardan büyük başarı


Van Spor

Iğdır FK - Esenler Erokspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 0 - Esenler Erokspor: 3


Van Spor

TFF 3. Lig: 12 Bingölspor: 0 - Kırşehir FSK: 1


Van Spor

Digor Gençlik ve Spor Müdürü Bahattin İnce ve milli sporcu Tuğba Toptaş’tan, Kaymakam Kahraman’a ziyaret


Van Spor

Elazığspor’da Enes Soy sakatlandı


Van Spor

Yeşilyurtspor-Diyarbekir Spor karşılaşmasının hakemi belli oldu


Van Spor

Erzincan’da "Spor Güvenliği Semineri" düzenlendi


Van Spor

Engelleri aştı, Türkiye 5’incisi oldu


Van Spor

Türkiye şampiyonu oldu


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ