Başkan Barakazi'den 12 Bingölspor'a destek

Genel 25.10.2017 15:25:01 0
Başkan Barakazi
Tarih: 01.01.0001 00:00
Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, “Siyasi ve bürokratlarımızla, Bingölspor’a nasıl daha fazla katkı sunabiliriz diye arayış içerisindeyiz. Bu anlamda birkaç alternatifimiz var, bunlar gerçekleştiğinde sonucu hep birlikte göreceğiz” dedi.
Belediye Başkanı Yücel Barakazi, TFF Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden 12 Bingölspor yönetim ve futbolcularıyla bir araya geldi.
Takım arasındaki uyumun sürdüğü müddetçe başarının da kaçınılmaz olacağını vurgulayan Başkan Barakazi, “Son maçlarda yakaladığınız bu uyumu koruyun. Aranızdaki uyum sürdükçe başarı da kaçınılmaz olacaktır. Sizlerin başarısı Bingölspor’un şahsında, Bingöl’e katkıdır. Bingöl’e sunduğunuz bu katkıdan dolayı da hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.
İki sebepten dolayı sporu desteklediğini ifade eden Başkan Barakazi,"Sporu ve sporcuyu desteklemek için birçok neden var aslında ama ben en fazla şehrimizin tanıtımını yaparak, gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tuttuğu için sporu destekliyorum. Şuanda Türkiye’nin dört bir yanında ilimizi tanıtıyorsunuz. Doğudan batıya, kuzeyden güneye her tarafta bu tanıtım gerçekleşiyor. Diğer yandan gençlerimiz kötü alışkanlıklardan uzak kalarak, enerjilerini bu alanda harcıyor. Gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak kalması, şehrimizin en büyük kazanımlarından biridir" diye konuştu.

“Takımımızı desteklemeye devam ediyoruz”
Bingölspor’a her zaman destek olduklarını belirten Barakazi," Siyasi ve bürokratlarımızla Bingölspor’a nasıl daha fazla katkı sunabiliriz, bunun arayışı içerisindeyiz. Bu anlamda birkaç alternatifimiz var, bunlar gerçekleştiğinde sonucu hep birlikte göreceğiz. Sizlerin emeklerini boşa çıkarmayarak, şehrimize sağladığı faydalar dolayısıyla bu desteği çok önemsiyoruz. Şehrimize sağladığınız katkılardan dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum. Heyecanınız heyecanımız, şerefiniz, onurunuz onurumuzdur” ifadelerini kullandı.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem