Başkan Asya'dan müftülüğe ziyaret

Genel 9.10.2017 14:07:53 0
Başkan Asya
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 09.10.2017 14:07
Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla İl Müftülüğünü ziyaret etti.
AK Parti Muş İl Başkanı Rahmetullah Yaktı ile birlikte müftülüğü ziyaret eden Belediye Başkanı Feyat Asya, Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nı tebrik etti. İl Müftüsü Alettin Bozkurt ve din görevlileri tarafından karşılanan Başkan Asya ve İl Başkanı Yaktı, bir süre sohbet ettiler. Çeşitli programlara katılmak üzere Ankara ilinde bulunduklarını ve ziyaretlerinin geciktiğini söyleyen Başkan Asya, Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nın önemine değinerek, "Diyanetin takvimini iyi bilen bir kardeşiniz olarak Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla sizlerle bir araya gelip hasbıhal etmek istedik. Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Ankara ilindeydik. Hafta dolayısıyla düzenlenen programınıza katıldık, ancak ziyaretimiz biraz gecikti. Din görevlilerimizin hatırlanmasını bir hafta ile sınırlı tutmuyoruz. Malum ilimize hizmet etmek için hep bir çalışma içerisinde olduğumuz için toplumun manevi dünyasının önemli şahsiyetleri olan sizlerle sürekli görüşme fırsatı bulamıyoruz. Onun için bu haftayı önemsiyoruz" dedi.
Başkan Asya, din adamlarının toplumu doğru yola yönlendiren insanlar olduklarını ifade ederek, “Toplumumuzun ahlaki ve manevi değerlerinin yeşermesinde ve güçlenmesinde en büyük etken, kıymetli din görevlilerimizdir. Her ne kadar farklı platformlarda olsak da gönül bağımızın olduğuna inanıyorum. Sizlerin duaları ile ilimizin kalkınması ve gelişmesi için girdiğimiz bu yolda daha başarılı olacağımıza inanıyorum. Bu vesile ile Camiler ve Din Görevlileri Haftasının özelde ilimize genelde bölgemize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni eder, ilim ve irfan yolunda din görevlilerimizin başarılı hizmetler yapmalarını diliyorum" ifadelerini kullandı.
Müftü Bozkurt da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Başkan Asya ve İl Başkanı Yaktı’ya hafta münasebetiyle çeşitli dini kitaplar hediye etti. Ziyaret toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

TFF 3. Lig: 12 Bingölspor: 2 - Ağrı 1970 Spor Kulübü: 2


Van Spor

24Erzincanspor sahasında farklı kazandı: 4-0


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 1 - Muğlaspor: 0


Van Spor

Yüksekovalı kayakçılar Türkiye şampiyonasına damga vurdu


Van Spor

Galatasaray, Liverpool'u tek golle devirdi!


Van Spor

Şampiyona çiçekli karşılama


Van Spor

Ağrı’da futbol heyecanı başladı


Van Spor

Elazığ, Floor Curling gençler grup müsabakalarına ev sahipliği yaptı


Van Spor

Hakkâri’de ‘Üç Bant Bilardo Turnuvası’ başladı


Van Spor

Bitlis’te iftar sonrası kayak keyfi


Van Spor

Maden’de 81 yıllık hasret sona erdi


Van Spor

Elazığlı güreşçilerden Türkiye Yarı Finalleri’nde büyük başarı


Van Spor

Ergan Dağı’nda kurumlar arası kar voleybolu turnuvası tamamlandı


Van Spor

Yeşilyurtspor’dan göğüs sponsoruna ziyaret


Van Spor

Finalin adı Aşkale oldu: Kupa Aşkale’nin


Van Spor

Kars 36 Spor U16 takımı şampiyon oldu, Türkiye Finalleri’ne katılacak


Van Spor

Palandöken’de FIS SBX Snowboard Dünya Kupası zirvesi


Van Spor

Yusuf Ziya Bey Anadolu Lisesi Türkiye finallerinde


Van Spor

Erzurum Üniversiteli Gençler Spor Kulübü iki yıl üst üste şampiyon


Van Spor

Elazığspor’dan kadın taraftarlara jest


Van Spor

Snowboard Cross World Cup sona erdi


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ