Başkan Asya: 'Merkezine milletini alan anlayışın ömrü daim olur'

Genel 11.03.2018 15:48:41 0
Başkan Asya:
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 11.03.2018 15:48
AK Parti Muş İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Siyaset Akademisi programında konuşan Belediye Başkanı Feyat Asya, "Allah’ın izniyle merkezine milletini alan ve her şeyi ona göre şekillendiren anlayışın ömrü daim olur" dedi
AK Parti AR-GE Başkanlığı tarafından 81 ilde yürütülen ve ’1919’dan 2019’a Milletin Emrinde Aydınlık Geleceğe’ sloganı taşıyan Siyaset Akademisi, Muş’ta başladı. Muş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı konferans salonunda gerçekleştirilen ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Ar-Ge Başkanı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ’ın katıldığı programda konuşan Belediye Başkanı Feyat Asya,
14 Ağustos 2001 tarihinde Erdemliler hareketi şeklinde başlayan bir yapılanmanın partileşmesi sonucu AK Parti’nin kurularak Türk siyaset tarihine giriş yaptığını ifade etti. AK Parti’nin kuruluşunun; önceki iktidarlar döneminde yaşanan siyasi, ekonomik ve sosyal sorunlarının bitirilmesinde, ülke genelinde de bir kalkınma hareketinin başlamasında dönüm noktası olduğunu vurgulayan Asya, “Tabi bugüne kadar yaklaşık 17 yıllık bir süreç çokta istenildiği gibi geçmedi. Milletin kendi kendisini yönetmesinin startını veren AK Parti kurulduğu günden itibaren Danıştay saldırısı, Cumhuriyet mitingleri, 367 meselesi, sonrasında e-muhtıra, kapatma davası, 7 Şubat MİT krizi, Gezi olayları, 17-25 Aralık operasyonları, yine sonrasında 6-7 Ekim olayları ve son olarak ise 15 Temmuz 2016 tarihli hain darbe girişimi gibi birçok engellerle karşı karşıya kaldı. Ama her seferinde milletinden aldığı güçle bu badirelerin üstesinden gelen partimiz, reformlarını hayata geçirmeye devam etmiştir. Allah’ın izniyle merkezine milletini alan, ve her şeyi ona göre şekillendiren anlayışın ömrü daim olur” dedi.
AK Parti’nin ülke genelinde yaptığı devrim niteliğindeki yatırımların yanı sıra vatandaşlarını eğiterek ülkesine ve milletine faydalı bireyler olmayı hedeflediğini dile getiren Asya, “Böyle bir partinin mensubu olmak benim için büyük bir şereftir. ‘Halka hizmetin Hak’ka hizmet olduğu anlayışı ile yaklaşık on yıl önce ‘Siyaset Akademisi’ni kurarak çalışmalarını başlatan partimiz, bir kez daha farkını ortaya koymuştur. Bu faaliyetle Türk siyasetine yeni soluk kazandıran partimiz, bu ülkede söz sahibi olmak isteyen, millete faydalı olmak isteyenler için bir fırsat sunmuştur. Siyasetin temel amacının halka hizmet olması gerektiğine inanırız. Allah’a şükürler olsun ki bu inancımıza sadık kalarak halkımıza hizmetkarlık yapıyoruz. Makam ve mevkiinin gelip geçici olduğunu unutmadan halkımızın hayır duasını almanın en büyük mükafat olduğunu kabul ederiz. AK Parti bu siyaset anlayışından dolayı milletin vazgeçilmez tercihi olmayı başarmıştır” ifadelerini kullandı.
Siyaset Akademisi’nin kurulması ile vatandaşların beklentilerine bire bir ulaşıp çözüm üretmenin hedeflendiğini belirten Başkan Asya, “Bizler de partimizin bu politikasını kendi yerelimizde uygulayarak başarılı olmayı hedefliyoruz. 4 yıllık görev süremiz içerisinde dilimizden düşürmediğimiz ‘Ortak Akıl Birlikte Yönetim’ sloganımızla halkımızı yönetimin paydaşı olarak görüyoruz. Şehrimizin inşası ve ihyasını bu şekilde sağlamayı hedefliyoruz. Bu vesile ile bir kez daha sizleri ağırlamaktan onur duyar, programımızın ilimize, bölgemize ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum" şeklinde konuştu.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Spor Köyü atletizm pisti inşaatına başlandı


Van Spor

Ziraat Türkiye Kupası: Erzurumspor: 4 - Keçiörengücü: 2


Van Spor

Muş’ta karate antrenmanları hız kesmeden sürüyor


Van Spor

ETÜ 2026 kış oyunlarının şampiyonu oldu


Van Spor

Oltu’ya dev yatırım: Modern spor salonu için imzalar atıldı


Van Spor

Elazığspor’dan seremoni açıklaması


Van Spor

Kars 36 Spor Başkanı Osman Yaşar Uluman görevi bıraktı


Van Spor

24Erzincanspor ailesi iftar sofrasında buluştu


Van Spor

Elazığspor üst üste 2. kez kazandı


Van Spor

Elazığ Valisi Hatipoğlu, iftarda gençlerle buluştu


Van Spor

İstanbul Doğa Sporları Kulübü’nden Süphan Dağı’na kış tırmanışı


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 1 - Şanlıurfaspor: 0


Van Spor

24Erzincanspor yönetimi iftarda basınla buluştu


Van Spor

Deniz Çınar Doğan taekwondoda Türkiye 3’üncüsü


Van Spor

Elazığ’da amatör maçlar ertelendi


Van Spor

Elazığ’da basketbol bölge şampiyonası sona erdi


Van Spor

Avrupa ve dünya şampiyonu Erivan Barut, mezun olduğu okulda öğrencilerle buluştu


Van Spor

Elazığspor’dan 17 Yaş altı taraftarlara ücretsiz bilet


Van Spor

Elazığ’dan 4 büyük başarı


Van Spor

Erzurum GSK araç filosunu güçlendiriyor


Van Spor

Elazığspor - Şanlıurfaspor maç biletleri satışta


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ