Bakım personeline hizmet içi eğitim programı

AİLE ÇALIŞMA VE SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRLÜĞÜNE BAĞLI YATILI KURULUŞLARDA GÖREV YAPAN BAKIM PERSONELİNE YÖNELİK HİZMET İÇİ EĞİTİM PROGRAMI DÜZENLENDİ. YATILI KURUMLARDA BAKIM ELEMANI OLARAK GÖREV YAPAN KİŞİLERE 2 GÜN BOYUNCA

Genel 12.03.2020 10:57:20 0
Bakım personeline hizmet içi eğitim programı
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 12.03.2020 10:57

Aile çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı yatılı kuruluşlarda görev yapan bakım personeline yönelik hizmet içi eğitim programı düzenlendi. Yatılı kurumlarda bakım elemanı olarak görev yapan kişilere 2 gün boyunca 10 farklı alanda eğitim verildi.

AÇSH İl Müdürü Cemil İlbaş, Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürlüğünde düzenlenen eğitim programının açılışında yaptığı konuşmada hizmet içi eğitimlerin önemine değinerek, çalışanların niteliklerinin artması konusundaki çalışmaların devam edeceğini söyledi.

Bakım elemanlarının zor ve kutsal bir görevi icra ettiklerini belirten İlbaş, personelin kişisel gelişimini önemsediklerini kaydetti.

Mesleki becerilerin artırılması konusunda araştırma ve okumanın önemine değinen İlbaş ‘’Kurum personellimizin mesleki becerilerini artırmak ve kişisel gelişimlerine katıda bulunmak amacıyla hizmet içi eğitimi önemsiyoruz. Kurumumuzda eğitimlere katkı sağlayan akademisyenlere teşekkür ediyorum “ dedi.

Konuşmaların ardından Atatürk Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlilerinden Esra Bayrakçeken vücut mekaniği, ve hastaya pozisyon verme, Doç. Dr. Ayşe Gürol Palyatif Bakım Nedir?, Palyatif Bakım Hastasının fiziksel gereksinimleri, Öğretim Görevlisi Elif Kant, Yara, Yatak Yarası ve Bakım, Öğretim Görevlisi Serap Buztepe, Yaşlı, Engelli İstismarı ve İhmali, Öğretim Görevlisi Seval Uslu, ilk yardım, Dr. Öğretim Üyesi Meltem Oral Sağlıkta Psikososyal Model, Dr Öğretim Üyesi Meltem Oral ve Dr. Öğretim Üyesi Nurgül Karakurt yaşlılarda görülen psikiyatrik rahatsızlıklar, Dr. Öğretim Üyesi Nurgül Karakurt Yaşlılarda iletişim, Dr. Öğretim Üyesi Meltem Oral stres yönetimi, Dr. Öğretim Üyesi Nurgül Karakurt öfke yönetimi konularında eğitim verdi.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Furkan Akar: "Hedefim ülkemi en iyi şekilde temsil etmek""


Van Spor

Turgut Özal Gençlik Merkezi’nin temeli atıldı


Van Spor

Elazığspor’da hazırlıklar başlıyor


Van Spor

Şampiyon taekwondocular ödüllendirildi


Van Spor

Hakemler iftar yemeğinde buluştu


Van Spor

Atatürk Üniversitesi sporcularından dünya arenasında çifte gurur


Van Spor

Milli sporcu Furkan Akar çiçeklerle karşılandı


Van Spor

Elazığspor’da 3 gün izin


Van Spor

Elazığ, trıatlonda yeni bir döneme ev sahipliği yaptı


Van Spor

Ardahan Kura Kadın Futbol Takım’ının yeni başkanı Songül Çelik oldu


Van Spor

Süphan Dağı tırmanışına tipi ve kar engeli


Van Spor

Kars’ta "Kadınlar Satranç İl Birinciliği Turnuvası" tamamlandı


Van Spor

Beşiktaş, Gençlerbirliği'ni 2-0 Mağlup Etti: Orkun Kökçü ve Olaitan Farkı Yarattı


Van Spor

Elazığspor son 5 maçından 13 puan çıkardı


Van Spor

Erzurumspor FK - Hatayspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 3 - Hatayspor: 0


Van Spor

Kopspor maçı ertelendi


Van Spor

Bitlisli taekwondocu Nurcihan Ekinci’nin hedefi 2032 Paralimpik Oyunları


Van Spor

Furkan Akar’dan tarihi madalya


Van Spor

Zirvede fark açılıyor! Galatasaray 10 kişilik Başakşehir'e fark attı


Van Spor

Rize'yi tek golle geçtiler! Karadeniz derbisi Trabzonspor'un!


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ