Bakan Fakıbaba'dan Malazgirtli çiftçilere söz

Genel 2.02.2018 08:41:42 0
Bakan Fakıbaba
Tarih: 01.01.0001 00:00
Muş’un Malazgirt Ziraat Odası Başkanı Tahsin Kılıç, çiftçilere gönderilen mesajla ilgili Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba ile konuştuklarını söyledi.
Açıklamalarda bulunan Tahsin Kılıç, “iki gün içerisinde borcu yok kâğıdı alıp, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü yetkilerine teslim etmeniz gerekiyor” mesajını Bakan Fakıbaba’ya sorduğunu söyledi. Başkan Kılıç, “Malazgirt ilçemizdeki çiftçiler aldıkları mesaj ile çok zor duruma düşmüşlerdi. Malazgirt’teki çiftçilerimiz benimle irtibata geçerek bir an önce bu soruna çözüm bulmamı istediler. Bende bu sorunu Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba’ya anlattım. Bakanımız bizleri kırmadı ve en geç pazartesi gününe kadar bu sorunun çözülmesi için gerekli tüm işlemleri başlatacağını bildirdi. Buradan tüm çiftçilerimize bunun müjdesini rahatlıkla verebilirim, bu borcu yok kâğıdı yüzünden hiçbir çiftçimiz mağdur olmayacak” dedi.
Malazgirt ilçesinde tarım ve hayvancılıkla uğraşan çiftçilere gönderilen “iki gün içerisinde borcu yok kâğıdı alıp, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü yetkilerine teslim etmeniz gerekiyor” mesajının ardından Malazgirt Vergi Dairesinde uzun kuyruklar oluştu.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Bölgeden resmen fışkırıyor ama Türkiye giremiyor! Cihat Yaycı sitem etti: Defalarca söyledim


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem