Bakan Arslan: 'Gensoru verdiklerine, vereceklerine pişman oldular'

Genel 27.10.2017 18:14:55 0
Bakan Arslan:
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 27.10.2017 18:14
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, TBMM Genel Kurulunda, CHP’lilerin, kendisi hakkında "ihalelerde yasal sorumluluğunu yerine getirmediği ve kamunun zarara uğratılmasına göz yumduğu" gerekçesiyle gensoru verdiğini, ancak CHP’lilerin gensoru verdiklerine pişman olduğunu belirtti.
Sarıkamış-Karakurt-Erzurum 2’nci kısım yol temel atma töreninde konuşan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, “Bu ülke geçmişte de bu coğrafya da vardı, bu ülke insanı geçmişte de üretiyordu. Ama birileri bunu şantiyeye çeviremiyordu, birileri bunu yola çeviremiyordu, birileri bunu ülkeye hizmete çeviremiyordu. Peki, neye çeviriyorlardı? Rantiyeye çeviriyorlardı. Bizim yaptığımız millete hizmet kervanında söz söyleyip rantiye oluşturmak değil. Millete hizmet kervanında söz verip onun gereğini yapmak. 10 gün önce Mecliste bir gensoru vardı. Güya bizi eleştiriyorlardı. Değerli hemşerilerim niye eleştiriyorlardı biliyor musunuz? Şunun için; çok proje yapıyoruz, çok ihale yapıyoruz, çok şantiye yapıyoruz, bunları yaparken de en hızlı yöntem ne ise onu kullanıyoruz. Çünkü bizim beklemeye tahammülümüz yok, insanımıza hizmet yaparken yılların geçmesine tahammülümüz yok. 2 sene içerisinde, 3 sene içerisinde bitsin, insanımızın hizmetine sunalım diye acelemiz var. İşte bu acele kapsamında çok iş yapınca Ulaştırma Bakanlığı AK Parti dönemlerinin her zaman en önemli bakanlığı olmuş, her zaman milletimizin gururu olmuş, her zaman gurur duyduğumuz millete hizmetkarlık etmiş. Dün de böyleydi, bugün de böyle, yarın da böyle” dedi.
“Ben senin gibi ömrümü boşa geçirmemişim ki çıkayım kürsüde boş konuşayım”
İşte bundan rahatsız olanlar Ulaştırma Bakanlığı’nın başarısının üstüne başarı koymasına, iş üstüne iş koymasından rahatsız olanlar Ahmet Arslan’ın yolunu keselim, Ulaştırma Bakanlığı’nın yolunu keselim, işler yapılmasın diye gensoru verildiğini ifade eden Bakan Arslan, “Ama ne oldu? Değerli vekillerim şahit, oradalardı. Sizler şahitsiniz ekran başından seyrettiniz gensoru verdiklerine, vereceklerine pişman oldular. Niye? Çünkü yaptığımız çok şey var, yapabileceğimiz çok şey var, söyleyebileceğimiz çok hizmetimiz var. İşte kürsüye çıkıp yaptıklarımızı söyleyince, yapacaklarımızı söyleyince, bu milletin hizmetinde olmaya devam edeceğimizi söyleyince pişman oldular. Dediler ki; kürsü de bu projelerden bahsetme. Güzel de kardeşim, ben senin gibi ömrümü boşa geçirmemişim ki çıkayım kürsüde boş konuşayım. Ben iş yapmışım, iş yapan bir hükümetin, iş yapan bir partinin bakanı olarak söyleyebileceğim çok şey var, ifade edebileceğim çok şey var. Milletin gözünün içine baka baka yalan söylemek değil icraat söyleme şansım var, işte yaptığım oydu. Çıktım icraatları söyledim ve bundan rahatsız oldular. Kusura bakmasınlar, biz onları rahatsız etmeğe devam edeceğiz. Neyle? Hizmetlerimizle. Biz hizmetlerimizi yapacağız, sizin hayatınızı kolaylaştıracağız, varsın onlar rahatsız olsunlar, varsın onlar gensorular versinler. Biz AK Parti gurubu olarak milletimizden aldığımız destekle millete hizmet etmek adına tek yürek, tek bilek, tek fertmiş gibi davranarak hepimiz bir kişiyiz, birimiz hepimiz diyerek yol alıyoruz, bundan sonra da inşallah yol almaya devam edeceğiz” diye konuştu.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Ağrı Kadın Futbol Takımı, Silopi’den 3 puanla döndü


Van Spor

Battalgazi Belediyespor’dan Millî Takıma bir genç sporcu daha


Van Spor

Mergabütan Kayak Merkezi’nde sezon açıldı


Van Spor

Elazığspor U16 Ligi’nde şampiyon oldu


Van Spor

Iğdır FK - Sivasspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 1 - Sivasspor: 1


Van Spor

Aşkale voleybolda il ikincisi oldu


Van Spor

Ağrı Spor Lisesi hentbolda Türkiye yarı finallerine yükseldi


Van Spor

Teknik Direktör Çağlayan: "Atmaktan çok, kaçırdıklarımızı sorgulamalıyız"


Van Spor

Elazığ’da gençlik merkezleri ile gelecek inşa ediliyor


Van Spor

Karslı dağcılardan Kars’a Spor Tırmanış hakemliği


Van Spor

Oltu Anadolu Lisesi voleybolda finalde


Van Spor

Yeni Malatyaspor 3. Lig’e düştü


Van Spor

Ağrı Kadın Futbol Kulübü’nden hakem raporuna sert tepki


Van Spor

Elazığspor yönetimi, İskenderunspor maçının biletlerini ücretsiz dağıtacak


Van Spor

Elazığspor, Türkiye’de bu sezonun en çok gol atan takımı


Van Spor

Bakan Yardımcısı Eminoğlu, Muş’ta sporun geleceğini gençlerle konuştu


Van Spor

Başkan Dal, "Bahis sürecinde altı oyuncumuz ceza aldı"


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 2 - Fethiyespor: 0


Van Spor

Nesine 3.Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 0- Ağrı 1970 SK: 0


Van Spor

Erzurum GSİM buz salonlarının çehresini değiştiriyor


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ