Bağcılar'da 38 yaşındaki kadın spor sayesinde skolyoz ağrılarından kurtuldu

İSTANBUL (AA) - Skolyozla mücadele eden 38 yaşındaki kadın, Bağcılar Belediyesi Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Kültür Merkezinde başladığı spor sayesinde ağrılarından kurtuldu. Bağcılar Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, iki ?

Genel 20.11.2019 12:36:53 0
Bağcılar
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 20.11.2019 12:36

İSTANBUL (AA) - Skolyozla mücadele eden 38 yaşındaki kadın, Bağcılar Belediyesi Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Kültür Merkezinde başladığı spor sayesinde ağrılarından kurtuldu.

Bağcılar Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, iki çocuk annesi ev hanımı olan 38 yaşındaki Emine Yılmaz, skolyoz teşhisi almasının ardından doktorunun tavsiyesi üzerine spora başladı.

Bağcılar Belediyesi Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Kültür Merkezinde spor kursuna kayıt yaptıran Yılmaz, spor eğitmeni Ayşe Aydın'a sırt ve eklem ağrıları olduğunu, yürüme sıkıntısı çektiğini aktardı.

Bunun üzerine Yılmaz, Aydın tarafından hazırlanan ve haftanın üç günü fizik tedavi, kardiyovasküler egzersiz ve ufak ağırlık antrenmanlarından oluşan programı uygulamaya başladı.

Yaklaşık 2 yıl süren zorlu süreç sonunda ilk olarak 47 kilodan 56 kiloya çıkan Yılmaz, ardından özverili ve disiplinli çalışması sayesinde skolyozu da yendi.

Yaşadıklarını aktaran Yılmaz, spordan önce skolyoz nedeniyle yarım bir hayat yaşadığını, sürekli sırt ve eklem ağrıları çektiğini aktararak, "Ağrılar artık hayatımın bir parçası olmuştu. Doktorum bana spor yapmamın sağlığıma iyi geleceğini söyledi. Sırtım çok ağrıyordu, ağlıyordum ama buna rağmen pes etmedim, bol bol spor yaptım. Hocamın dediklerini harfiyen uyguladım. Burasının iyileşmeme çok etkisi oldu." ifadelerini kullandı.

Yılmaz, artık gün boyu ayakta olduğu halde rahatsızlık hissetmediğini ve ağrılarının bittiğini anlatarak, yürüyemez haldeyken koşabilir duruma geldiğini sözlerine ekledi.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Ziraat Türkiye Kupası: Erzurumspor FK: 2 - Çaykur Rizespor: 0


Van Spor

Malatya’da 2. Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası başladı


Van Spor

Başkan Şebin’den, İHA Bölge Müdürü Türkez’e 10. yıl plaketi


Van Spor

Elazığspor, Elazığ’a dönüyor


Van Spor

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde büyük gelişim ve dönüşüm


Van Spor

Elazığlı antrenöre milli görev


Van Spor

Malatyalı sporcular Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı


Van Spor

Elazığ Gençlik Spor hentbolda 5’te 5 yaptı


Van Spor

24Erzincanspor kendi evinde Ankaragücü’ne 2-0 yenildi


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 1 - Kapadokyaspor: 1


Van Spor

Fenerbahçe, Guendouzi ve Oosterwolde'nin Golleriyle Galatasaray'ı Devirdi ve Süper Kupa'nın Sahibi Oldu!


Van Spor

Erzincan’da Yıldızlar Badminton İl Birinciliği tamamlandı


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor güçlü bir yapılanmayla yoluna devam edecek


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’da yönetim değişikliği


Van Spor

Gençler Güreş Müsabakaları Elazığ’da sürüyor


Van Spor

İnönü Üniversitesi Basketbol takımı şampiyon oldu


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’un olağanüstü genel kurul toplantısı yarın yapılacak


Van Spor

Hakkari’de Küçükler Voleybol İl Birinciliği sona erdi


Van Spor

GSİM 2025’de 540 milyonluk yatırımla rekora koştu


Van Spor

Atatürk Üniversitesi Vakıf Okulları küçük kızlar voleybol takımı il üçüncüsü oldu


Van Spor

Elazığspor’da yeni transferlerin forma numaraları belli oldu


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ