Aziziye Belediyesi’nde kış seferberliği

Kışa Merhaba Diyen Aziziye İlçesi’nde Daha Şimdiden Belediye Ekiplerinin Her An Müdahale Edebilme Hazırlığı Dikkat Çekiyor. Erzurum’un Merkez İlçeler Arasında Yüzölçümü En Fazla İlçesi Olarak Bilinen Aziziye’de Belediye Başkan

Genel 2.12.2019 11:02:26 0
Aziziye Belediyesi’nde kış seferberliği
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 02.12.2019 11:02

Kışa merhaba diyen Aziziye İlçesi’nde daha şimdiden belediye ekiplerinin her an müdahale edebilme hazırlığı dikkat çekiyor. Erzurum’un merkez ilçeler arasında yüzölçümü en fazla ilçesi olarak bilinen Aziziye’de Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ın talimatlarıyla tüm ekipler seferber edildi. Bu hafta içerisinde beklenen yoğun kar yağışı öncesi belediye ekiplerinin koordinasyon içerisinde 7 gün 24 saat olası yol kapanmalarına anlık müdahale etmeleri ve vatandaşın zor durumda kalmaması amaçlanıyor.

1702 kilometrekare alana sahip bir ilçeye hizmet ürettiklerini hatırlatan Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Yaptıkları her hizmette olduğu gibi, karla mücadele çalışmalarını da etkin bir şekilde sürdürmek ve vatandaşları mağdur etmemek adına yüksek bir performans sergilemek istediklerini söyledi.

Geniş hizmet alanında karla mücadele çalışmasının gerek araç ve donanım gerekse yakıt gideri bakımından oldukça maliyetli bir iş olduğunun altını çizen Başkan Orhan, “Halkımızın mağdur olmaması için her türlü tedbiri alıp, tüm imkanlarımızı seferber etmiş bulunuyoruz. Ekiplerimiz ve araçlarımız hazır durumdadır.

İnşallah kış sezonunu halkımızın rahat bir şekilde geçirmesi için elimizden geleni yapacağız.” diye konuştu.

KAPALI KÖY YOLU OLMAYACAK

69 mahalle statüsünde köyü bulunan Aziziye Belediyesi Erzurum’un diğer ilçelerine nazaran özellikle karla mücadele çalışmalarında iki kat gayret sarf etmek durumunda. 100 kilometre mesafenin üzerinde onlarca mahallesi bulunan Aziziye Belediyesi’nde köy yollarının açılmasında büyük zorluklar yaşanıyor. Makine parkına geçtiğimiz yıl kattıkları yeni araçlarla köy yollarında varlık göstereceklerini anlatan Başkan Orhan, “Coğrafi alanımız itibariyle karşılaşacağımız zorlukların farkındayız. Geçtiğimiz yıllarda bununda tecrübesini edindik. Zorlukları bahane etme çabasında değiliz. Köy yollarımız her daim açık kalacaktır” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Erzurum "Spor Şehri" unvanı ve tesis vizyonu ile EUSA 2028’e ev sahipliği yapacak


Van Spor

Elazığspor 59 yaşında


Van Spor

Başkan Sekmen; "Erzurum sadece kışın değil, sporun, gençliğin ve geleceğin de merkezi"


Van Spor

EUSA 2028, Erzurum’da düzenlenecek


Van Spor

Ova Beyleri tribünlerden süresiz çekildiğini açıkladı


Van Spor

Muş’ta futbol antrenmanları sürüyor


Van Spor

Elazığspor hata yapmak istemiyor


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’un 26. hafta konuğu Osmaniyespor


Van Spor

Iğdır FK - Çorum FK maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 0 - Çorum FK: 2


Van Spor

Vali Taşolar tribünde taraftarlarla omuz omuza tezahürat yaptı


Van Spor

Furkan Akar: "Hedefim ülkemi en iyi şekilde temsil etmek""


Van Spor

Turgut Özal Gençlik Merkezi’nin temeli atıldı


Van Spor

Elazığspor’da hazırlıklar başlıyor


Van Spor

Şampiyon taekwondocular ödüllendirildi


Van Spor

Hakemler iftar yemeğinde buluştu


Van Spor

Atatürk Üniversitesi sporcularından dünya arenasında çifte gurur


Van Spor

Milli sporcu Furkan Akar çiçeklerle karşılandı


Van Spor

Elazığspor’da 3 gün izin


Van Spor

Elazığ, trıatlonda yeni bir döneme ev sahipliği yaptı


Van Spor

Ardahan Kura Kadın Futbol Takım’ının yeni başkanı Songül Çelik oldu


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ