Aydemir: 'Basın milli vicdanın sesidir'

Genel 24.07.2018 12:35:08 0
Aydemir:
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 24.07.2018 12:35
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Basın, milli vicdan, dikkat ve hassasiyetin ifadesi; asgari ve azami müştereklerin savunucusu, değerlerin koruyucusu, milli irade nabzının aktarıcısıdır. Basınımız bu misyonunu 15 Temmuz’daki hain kalkışmanın sindirilmesi, milli haysiyetin galip gelmesi yolunda, tarihi bir yaklaşımla ortaya koymuş, Milli iradenin sesi olmuştur. ‘dedi.
AYDEMİR’DEN 24 TEMMUZ MESAJI
‘Basımız, duruş ve kalitesini, nitelik ve vizyonunu 15 Temmuzda en açık biçimde ortaya koymuştur. ‘ diyen Milletvekili Aydemir, ‘Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde kaydedilen diriliş destanının müelliflerinden biri basınımız olmuş, Rabiamızın muhafazası, demokrasimizin ayakta tutulması, millet iradesine ipotek koymaya kalkışan hainlerin ortaya çıkarılmasında tarihi bir duruş sergilemiştir. Basınımızın tarifi budur, basın milletin vicdanı olduğunu ortaya koymuştur.’ yorumunda bulundu.
ERZURUM BASININA ÖVGÜ
Erzurum basınının, 15 Temmuz’daki duruşunun bir dadaş üslubu içerdiği, hain girişimin bastırılmasındaki her süreçte basın organlarının, vesayetçilere dur diyen, milli irade sesini gür ve kararlı biçimde gündeme taşıdığını belirten Milletvekili Aydemir, ‘Milli irade lideri Sayın Cumhurbaşkanımızın ufkunda yürümeye kararlı olan yüce milletimiz, vicdanının sesi olan basınla kendini ifade etmiş, millet iradesi hainleri zillete mahkum kılmıştır.’ dedi.
BASINIMIZ ‘ÖNCE MİLLET’ DEMİŞTİR
Türkiye’deki basın organlarını küresel basın anlayışıyla ayıran en ve mühim farkın tiraj endişesinin değil, millet hassasiyetinin ön planda tutuluşu olduğunu aktaran Milletvekili Aydemir, ‘Basınımız 15 Temmuz’da AK önderimizin çizdiği yol ve kararlılığı paylaşmış, ‘Önce millet, sonra millet ve her daim millet’ diyerek, tarihe geçen bir kararlılık göstermiştir. Milli irade yanında saf tutan basınımıza minnettarız. ‘ ifadesini kullandı.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

24Erzincanspor yönetimi iftarda basınla buluştu


Van Spor

Deniz Çınar Doğan taekwondoda Türkiye 3’üncüsü


Van Spor

Elazığ’da amatör maçlar ertelendi


Van Spor

Elazığ’da basketbol bölge şampiyonası sona erdi


Van Spor

Avrupa ve dünya şampiyonu Erivan Barut, mezun olduğu okulda öğrencilerle buluştu


Van Spor

Elazığspor’dan 17 Yaş altı taraftarlara ücretsiz bilet


Van Spor

Elazığ’dan 4 büyük başarı


Van Spor

Erzurum GSK araç filosunu güçlendiriyor


Van Spor

Elazığspor - Şanlıurfaspor maç biletleri satışta


Van Spor

Elazığ’da suda nefes kesen mücadele sona erdi


Van Spor

Fenerbahçe, Kasımpaşa Maçında 90+11'de Yıkıldı! Zirve Fırsatı Kaçtı


Van Spor

Çakmur’dan stadyum açıklaması


Van Spor

Elazığspor’da Erkan Sözeri galibiyetle başladı


Van Spor

Beşiktaş, Göztepe'yi Farklı Geçerek Süper Lig'de Puanını 3'e Çıkardı


Van Spor

Erzurumspor FK - Serikspor maçının ardından


Van Spor

Kars 36 Spor: 2 Doğubayazıt Spor: 1


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 1 - 68 Aksaray Belediyespor: 1


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 1 - Diyarbekirspor: 0


Van Spor

Trendyol 1. Lig Erzurumspor FK: 4 - Serikspor: 0


Van Spor

Hakkârili sporculardan büyük başarı


Van Spor

Iğdır FK - Esenler Erokspor maçının ardından


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ