Avşar, ilçe gezilerine devam ediyor

Mhp Malatya İl Başkanı R.bülent Avşar, İlçe Gezilerine Devam Ediyor. Avşar Son Olarak Hekimhan İlçesini Ziyaret Etti.

Genel 9.08.2019 15:15:30 0
Avşar, ilçe gezilerine devam ediyor
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 09.08.2019 15:15

MHP Malatya İl Başkanı R. Bülent Avşar, ilçe gezilerine devam ediyor. Avşar son olarak Hekimhan ilçesini ziyaret etti.

Avşar’ı ilçede MHP Hekimhan İlçe Başkanı ve yönetim karşıladı. MHP Hekimhan İlçe Teşkilatı Yönetimi ve meclis üyeleri ile istişare toplantısı gerçekleştiren Başkan Avşar, “Öncelikle tüm Hekimhanlı hemşehrilerimin Kurban Bayramını tebrik ediyorum” dedi.

Başkan Avşar göreve geldikleri günden bu yana Ülkücüleri hep kolladıklarını ve ülkücüleri üzen kim olursa olsun karşısında durduklarını dile getirerek, “Ülkücüler olarak kırıldık, üzüldük, haksızlığa uğradık vesaire. Ama asla vatanımıza ihanet etmedik. Hele hele devletimize sırtımızı hiç mi hiç dönmedik. Bundan dolayıdır ki keremine şükür vicdanımız rahat, alnımız da açık ve temizdir. Biz hep böyle olup böyle de kalacağız. Liderimiz Devlet Bahçeli’nin de belirttiği gibi, İP’te Milliyetçi ve Ülkücünün yeri yoktur. İP icazetli, fikirsiz sadece MHP’den intikam almak üzere kurulmuş hastalıklı siyasi bünyedir. Ülküsü olanın, Ülkücüyüm diyenin İP’te işi olamaz. Türk ve Türkiye sevdası olanların fitne-fesatla yolu kesişemez. İP zaman kaybıdır, ayıplıdır, arızalıdır, sakıncalıdır, Kandil ve Pensilvanya’nın ileri karakoludur. İP Başkanının Ülkücülere haydut demesi tek kelimeyle kokuşmuşluktur. Bununla birlikte Ülkücüye haydut demek şerefsizliktir” ifadelerini kullandı.

Yerel seçimlere de değinen MHP Malatya İl Başkanı R. Bülent Avşar, “Cumhur İttifakı olarak Hekimhan’da güzel çalışmalara imza attık. Hekimhanlı ülküdaşlarımız ile birlikte mahalle mahalle gezdik. Hekim halkının tercihine saygımız var. Ve bizler yine her zaman Hekimhanlı hemşehrilerimizin yanında olduğumuzu bilmelerini isterim. Her zaman İlçe Başkanlığımız ve İl Başkanlığımızın kapıları tüm Milliyetçi Hareket Partisine gönül vermiş, bu dava için var olan tüm hemşehrilerimiz için kapılarımız sonuna kadar açıktır” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Başkan Dal, "Bahis sürecinde altı oyuncumuz ceza aldı"


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 2 - Fethiyespor: 0


Van Spor

Nesine 3.Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 0- Ağrı 1970 SK: 0


Van Spor

Erzurum GSİM buz salonlarının çehresini değiştiriyor


Van Spor

Elazığ’da yeni spor branşlarıyla geleceğe yatırım


Van Spor

Curling ve Buz Hokeyinde çifte şampiyonluk


Van Spor

Fenerbahçe Konyaspor'u Fırtına Gibi Geçti: Sahanın Hakimi Sarı-Lacivertliler!


Van Spor

Yeni Malatyaspor, Menemen maçına çıkmayacak


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’un konuğu Ağrıspor


Van Spor

Malatya’da 2 hakem Avrupa Şampiyonası’nda görev aldı


Van Spor

Malatya İş İnsanları Platformu’ndan Yeşilyurtspor açıklaması


Van Spor

Hakkari Kadın Judo Takımı Türkiye üçüncüsü oldu


Van Spor

Yurtlig Masa Tenisi İl Birinciliği Yarışması tamamlandı


Van Spor

Erzincan GSB Yurtları Arası YurtLig Masa Tenisi İl Birinciliği sona erdi


Van Spor

Yüksekova’ya bin 500 kişilik spor salonu


Van Spor

Erzincan GSB yurtları arası YurtLig Satranç İl Birinciliği tamamlandı


Van Spor

Erzincan Gençler Gücü, Siverek Kadınspor’a farklı mağlup oldu


Van Spor

Bingöllü milli atlet maratonda birinci oldu


Van Spor

Serkan Özbalta: "Beni memnun eden şey oyuncuların pes etmemesiydi"


Van Spor

Elazığ’da amatör maçta kavga


Van Spor

Sefer Yılmaz "Üst sıralardaki yerimizi korumak istiyoruz"


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ