Atatürk Üniversitesi, Kariyer ve İstihdam Fuarındaki yerini aldı

Atatürk Üniversitesinin Çeşitli Birimleriyle Katılım Sağladığı 8. Erzurum Kariyer Ve İstihdam Fuarı, Recep Tayyip Erdoğan Fuar Merkezinde Başladı.

Genel 5.12.2019 16:29:27 0
Atatürk Üniversitesi, Kariyer ve İstihdam Fuarındaki yerini aldı
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 05.12.2019 16:29

Atatürk Üniversitesinin çeşitli birimleriyle katılım sağladığı 8. Erzurum Kariyer ve İstihdam Fuarı, Recep Tayyip Erdoğan Fuar Merkezinde başladı.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Erzurum Valiliği, Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Atatürk Üniversitesi, Erzurum Teknik Üniversitesi, İŞKUR, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası, Erzurum Ticaret Borsası, Erzurum Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği ve 1’inci Organize Sanayi Bölge Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği 8. Erzurum Kariyer ve İstihdam Fuarı etkinliği açılışı, geniş bir katılımla gerçekleşti.

72 özel, 20 kamu kurum ve kuruluşu ile sivil toplum kuruluşlarının yer aldığı fuara, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı’nın yanı sıra, Erzurum Valisi Okay Memiş, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Genel Müdürlüğü Bilgi İşlem Daire Başkanı Fahrettin Kaya, Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak, AK Parti İl Başkanı M. Emin Öz, Erzurum Ticaret Odası (ETSO) Başkanı Lütfü Yücelik, Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar, Aziziye Belediye Başkanı M. Cevdet Orhan ve Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) Genel Sekreteri Prof. Dr. Osman Demirdöğen, İŞKUR İl Müdürü Abdulkadir Mutlu ile STK, vakıf, dernek yöneticileri ve vatandaşlar katıldı.

Atatürk Üniversitesi stantlarını gezerek incelemede bulunan Rektör Çomaklı, stantlar hakkında yetkilerden bilgi aldı. Çeşitli kurumların temsilcileriyle görüşmeyi ihmal etmeyen Rektör Çomaklı, istihdam alanı oluşturacak projeleri yakından takip etti.

8. Erzurum Kariyer ve İstihdam Fuarının iş gücü ihtiyacı olan işverenleri ve iş talep eden vatandaşları buluşturma noktasında önemli bir program olduğuna dikkat çeken Rektör Çomaklı, ülkemize, bölgemize ve şehrimize yeni istihdam alanları kurulduğunda hem işsizliğin önüne geçileceğini hem de ülke ekonomisine katkı sunulacağını söyledi.

5-6 Aralık tarihleri arasında devam edecek olan fuar, 3 bin metrekarelik kapalı alanda oluşturulurken, eş zamanlı olarak konferans salonlarında çeşitli seminer ve söyleşiler düzenlenecek.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Galatasaray, Liverpool'u tek golle devirdi!


Van Spor

Şampiyona çiçekli karşılama


Van Spor

Ağrı’da futbol heyecanı başladı


Van Spor

Elazığ, Floor Curling gençler grup müsabakalarına ev sahipliği yaptı


Van Spor

Hakkâri’de ‘Üç Bant Bilardo Turnuvası’ başladı


Van Spor

Bitlis’te iftar sonrası kayak keyfi


Van Spor

Maden’de 81 yıllık hasret sona erdi


Van Spor

Elazığlı güreşçilerden Türkiye Yarı Finalleri’nde büyük başarı


Van Spor

Ergan Dağı’nda kurumlar arası kar voleybolu turnuvası tamamlandı


Van Spor

Yeşilyurtspor’dan göğüs sponsoruna ziyaret


Van Spor

Finalin adı Aşkale oldu: Kupa Aşkale’nin


Van Spor

Kars 36 Spor U16 takımı şampiyon oldu, Türkiye Finalleri’ne katılacak


Van Spor

Palandöken’de FIS SBX Snowboard Dünya Kupası zirvesi


Van Spor

Yusuf Ziya Bey Anadolu Lisesi Türkiye finallerinde


Van Spor

Erzurum Üniversiteli Gençler Spor Kulübü iki yıl üst üste şampiyon


Van Spor

Elazığspor’dan kadın taraftarlara jest


Van Spor

Snowboard Cross World Cup sona erdi


Van Spor

Erzincanlı yıldız güreşçilerden Rize’de üç şampiyonluk


Van Spor

Sekmen’den şampiyona kutlama


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 0 - Bursaspor: 1


Van Spor

Kars’ta Yeşilay Haftası’na özel satranç turnuvası yoğun ilgi gördü


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ