ASTOP’tan Emektar Öğretmenleri Duygulandıran Program

Ağrı Sivil Toplum Platformu (astop), 24 Kasım Öğretmenler Haftası Nedeni İle Ağrı’da Emekliye Ayrılmış Öğretmenlerle Bir Araya Gelerek Plaket Takdim Etti.

Genel 27.11.2019 17:22:27 0
ASTOP’tan Emektar Öğretmenleri Duygulandıran Program
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 27.11.2019 17:22

Ağrı Sivil Toplum Platformu (ASTOP), 24 Kasım Öğretmenler Haftası nedeni ile Ağrı’da emekliye ayrılmış öğretmenlerle bir araya gelerek plaket takdim etti.

Ağrı’da özel bir restorantta bir araya gelen 21 emekli öğretmen, duygusal anlar yaşattı. İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Faruk Tekin’in de katıldığı “Öğretmenim Kalbimdesin” isimli programa Ağrı Sivil Toplum Platformunun İcra ve İstişare Kurulu üyeleri katıldı.

ASTOP Başkanı Av.Mehmet Salih Aydın’ın il dışında olması sebebi ile katılmadığı programda açılış konuşmasını yapan ASTOP Genel Sekreteri Ekran KÖSEDAĞ “ 24 Kasım her yıl kutlanana bir etkinlik. Biz bu yıl tüm iş Milli Eğitim Müdürlüğümüzde olmasın, bizleri yetiştiren, bizlere emek veren eğitim büyüklerimize vefa gösterelim diyerek 21 emekli öğretmenimiz ile bir araya gelerek plaket takdim etmek istedik. Unuttuğumuz, ulaşamadığımız eğitimci büyüklerimizde oldu. Hepsinden özür diliyoruz. Önümüzdeki yıl çok daha geniş kapsamlı bir programla, bu etkinliğimizi geleneksel hale getirmeyi düşünüyoruz” dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Faruk Tekin ise “İlimizdeki Sivil Toplum Örgütlerinin, öğretmenler günü ile ilgili bir programı üstlenmiş olmaları bizi ziyadesi ile mutlu etti. Bende bu sebeple bu programı özellikle katılmak istedim. Biz 24 Kasım haftasını 24 etkinlikle kutladık. Zaman zaman yaptığımız çalışmalarda sivil toplum örgütlerinin desteğini bekliyoruz” dedi.

Programda duygusal anlarda yaşandı. Emekli öğretmenlerden Cafer Erdoğan, Suzan Sürmeli, Ahmet Bilik, İsmail Bayram, Şakir Demir ve İsmail Durak birer konuşma yaparken, vefat eden eğitimci Önder Baydar ve Nurgül Gelturan’ın eşleride programda plaket alanlar arasına yer aldı.

Program hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Tarihi 7 Gollü Düello! Gençlerbirliği, Trabzonspor'u 4-3 Mağlup Etti


Van Spor

Erzincan, Siyah Kuşak ve Dan Terfi Sınavına ev sahipliği yaptı


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 1 - İskenderunspor: 3


Van Spor

25 Mart Spor liderlik koltuğuna oturdu


Van Spor

Elazığlı sporcu Türkiye 3’üncüsü oldu


Van Spor

Uluslararası arenada Tunceli’den 6’da 6 şampiyonluk


Van Spor

Türkiye’nin en genç hokey takımından büyük başarı


Van Spor

Furkan Akar ve Denis Örs’ün hedefi olimpiyat madalyası


Van Spor

Tatvan’da Uluslararası Muaythai Şampiyonası düzenlendi


Van Spor

Ağrı Kadın Futbol Takımı, Silopi’den 3 puanla döndü


Van Spor

Battalgazi Belediyespor’dan Millî Takıma bir genç sporcu daha


Van Spor

Mergabütan Kayak Merkezi’nde sezon açıldı


Van Spor

Elazığspor U16 Ligi’nde şampiyon oldu


Van Spor

Iğdır FK - Sivasspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 1 - Sivasspor: 1


Van Spor

Aşkale voleybolda il ikincisi oldu


Van Spor

Ağrı Spor Lisesi hentbolda Türkiye yarı finallerine yükseldi


Van Spor

Teknik Direktör Çağlayan: "Atmaktan çok, kaçırdıklarımızı sorgulamalıyız"


Van Spor

Elazığ’da gençlik merkezleri ile gelecek inşa ediliyor


Van Spor

Karslı dağcılardan Kars’a Spor Tırmanış hakemliği


Van Spor

Oltu Anadolu Lisesi voleybolda finalde


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ