ASİAD’dan tehditlere karşı istikrar çağrısı

Asriad Malatya Şubesi Yönetimi Toplanarak, Türkiye’nin İçinde Bulunduğu Son Durumu Değerlendirdi.(başkan Özel Soldan 3.)

Genel 8.10.2019 17:12:28 0
ASİAD’dan tehditlere karşı istikrar çağrısı
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 08.10.2019 17:12

Asrın İşadamları Derneği (ASRİAD) Malatya Şube Başkanı Aziz Özel, "Sadece Amerika Başkanı’nın ekonomik tehditleri değil, tüm dünya ülkelerinin ne şekilde olursa olsun tehditlerine ve yaptırımlarına karşı kararlı ve istikrarlı şekilde hareket edip, üstesinden gelmek için gereken neyse ülke olarak yapmaya hazırız" dedi.

ASRİAD Malatya Şubesi yönetimi toplanarak, Türkiye’nin içinde bulunduğu son durumu değerlendirdi. Toplantı sonrası açıklama yapan Asrın İşadamları Derneği Malatya Şube Başkanı Aziz Özel, " Sadece Amerika Başkanı Trump’ın ekonomik tehditleri değil tüm dünya ülkelerinin ne şekilde olursa olsun tehditlerine ve yaptırımlarına karşı kararlı ve istikrarlı şekilde hareket edip üstesinden gelmek için gereken neyse ülke olarak yapmaya hazırız" dedi. Terörün ülke sınırlarından uzaklaştırılması ve Suriyelilerin ülkelerine dönmesi için yapılacak sınır ötesi operasyona da destek veren Özel, “Amerika ve bazı Avrupa ülkelerinin niyetleri bellidir .Türkiye’nin hiçbir zaman güçlü bir ülke olmasını istememektedirler. Türkiye’nin sınırlarında bir terör devleti kurarak Türkiye’yi yıpratıp güçsüz bırakmayı hedeflemektedirler" ifadelerini kullandı.

Türkiye kendi kendine yetecek güçte bir ülke olduğunu, tehditlerle hareket edip boyun eğecek bir ülke olmadığına dikkat çeken Özel, “ Tarih boyunca tüm dünyaya da bunu kanıtlamıştır. Söz konusu ülkemizin güvenliği olduğunda Cumhurbaşkanımızın da vurgulandığı gibi, ‘Türkiye kendi yolunu kendi belirler. Kendi göbeğini kendisi keser. Hiç bir şartta da kendi sınırlarının yanı başında bir terör koridoru ve terör devleti oluşturulmasına asla ve asla müsaade etmez bedeli ne olursa olsun.’ Biz de Cumhurbaşkanımızın sözlerine katılıyoruz” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Atatürk Üniversitesi’ne "Spor dostu kampüs" sertifikası aldı


Van Spor

Elazığlı boksör Buse Özgür, WAKO Kick Boks Avrupa Kupası’nda


Van Spor

Hakkarili sporcular Erzurum’dan 22 madalyayla döndü


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’da yeni yönetim görev dağılımı


Van Spor

Elazığ’ın pehlivanları Türkiye şampiyonası yolunda


Van Spor

Iğdır FK - Sakaryaspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 1 - Sakaryaspor: 0


Van Spor

Elazığspor yoğun kar yağışı altında çalıştı


Van Spor

Adem Çağlayan: "Hayatımda hiçbir zaman bahis oynamadım"


Van Spor

Snowbike Türkiye Dağ Bisikleti Şampiyonası sona erdi


Van Spor

Atatürk Üniversitesi sportif başarılarını ulusal arenada sürdürüyor


Van Spor

Hakkari Gücü: 5 - Gaziantep ALG Spor: 0


Van Spor

24Erzincanspor’dan mağlubiyetler sonrası kamuoyu açıklaması


Van Spor

Sinan Kaloğlu: "Buradan kaybetmeden dönmek isterdik, avantajı kullanamadık"


Van Spor

Serkan Özbalta: "İyi bir galibiyet aldık, taraftarlarımızı ve oyuncularımı tebrik ediyorum"


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 2 - Amed Sportif Faaliyetler: 0


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’dan transfer atağı


Van Spor

Elazığ İl protokolü basketbol maçında buluştu


Van Spor

Snowboard FIS European Cup Erzincan


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 3 - Isparta 32 Spor: 1


Van Spor

Kar ve ayaz altında şampiyonluk mesaisi


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ