Aras’la koordineli çalışıyoruz

Türkiye Elektrik İletim A.ş. (teiaş), Doğu Anadolu Bölgesi’nde 7 İle Enerji Dağıtım Hizmeti Veren Aras Edaş İle Koordineli Bir Şekilde Çaliştiklarini Açıkladı.

Genel 20.08.2019 16:22:54 0
Aras’la koordineli çalışıyoruz
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 20.08.2019 16:22

Türkiye Elektrik İletim A.Ş. (TEİAŞ), Doğu Anadolu Bölgesi’nde 7 ile enerji dağıtım hizmeti veren Aras EDAŞ ile koordineli bir şekilde çalıştıklarını açıkladı.

Türkiye’de elektrik iletim hizmeti veren TEİAŞ, bakım onarım veya herhangi bir enerji kesintisinin yaşandığı zamanlarda, dağıtım görevi üstlenen firmalar ile dirsek temasında olduklarını açıkladı. Bu doğrultuda Doğu Anadolu Bölgesi’nde Erzurum, Erzincan, Bayburt, Kars, Ağrı, Iğdır ve Ardahan illerine enerji dağıtım hizmeti veren Aras EDAŞ ile koordineli çalıştıklarını ifade eden TEİAŞ yetkilileri, bu sayede vatandaşların enerji kesintilerinden dolayı mağduriyet yaşamadıklarını ifade ettiler.

Yapılacak çalışmaların 2 gün öncesinden dağıtım hizmeti veren kurumların bilgilendirildiğini ifade eden TEİAŞ yetkilileri, “Her sektörde olduğu gibi enerji sektöründe de koordine önemlidir. Teşekkülümüz ile Aras EDAŞ arasında mutabakat sağlanmıştır. TEİAŞ’ın ani ve habersiz bir elektrik kesintisi sonucu vatandaşımızı mağdur etmesi gibi bir durum söz konusu olamaz. Koordinemiz sonucunda çalışmalardan 2 gün önce Aras EDAŞ kesintiyi ilan ederek muhtarları da telefonla bilgilendirmektedir. Bu koordine özellikle sağlık açısından enerjiye ihtiyaç duyan vatandaşlar için hayati önem arz etmektedir” açıklamasını yaptılar.

Yapılan çalışmalar ile ilgili örnekler de sunan TEİAŞ yetkilileri, “Geçtiğimiz günlerde Karaçoban ilçesinde yaşanacak enerji kesintisi, 2 gün öncesinden Aras EDAŞ’a bildirildi. Aras EDAŞ’da bölgedeki muhtarları bilgilendirdi. Karaçoban İlçesi Karaköprü muhtarı, mahallelerinde cihaza bağlı hastaları olduğunu Aras EDAŞ’a iletti. Aras EDAŞ bu ev için önceden seyyar jeneratör kurarak, kesintiden etkilenmesini engelledi” ifadelerini kulandılar.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Bakan Yardımcısı Eminoğlu, Muş’ta sporun geleceğini gençlerle konuştu


Van Spor

Başkan Dal, "Bahis sürecinde altı oyuncumuz ceza aldı"


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 2 - Fethiyespor: 0


Van Spor

Nesine 3.Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 0- Ağrı 1970 SK: 0


Van Spor

Erzurum GSİM buz salonlarının çehresini değiştiriyor


Van Spor

Elazığ’da yeni spor branşlarıyla geleceğe yatırım


Van Spor

Curling ve Buz Hokeyinde çifte şampiyonluk


Van Spor

Fenerbahçe Konyaspor'u Fırtına Gibi Geçti: Sahanın Hakimi Sarı-Lacivertliler!


Van Spor

Yeni Malatyaspor, Menemen maçına çıkmayacak


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’un konuğu Ağrıspor


Van Spor

Malatya’da 2 hakem Avrupa Şampiyonası’nda görev aldı


Van Spor

Malatya İş İnsanları Platformu’ndan Yeşilyurtspor açıklaması


Van Spor

Hakkari Kadın Judo Takımı Türkiye üçüncüsü oldu


Van Spor

Yurtlig Masa Tenisi İl Birinciliği Yarışması tamamlandı


Van Spor

Erzincan GSB Yurtları Arası YurtLig Masa Tenisi İl Birinciliği sona erdi


Van Spor

Yüksekova’ya bin 500 kişilik spor salonu


Van Spor

Erzincan GSB yurtları arası YurtLig Satranç İl Birinciliği tamamlandı


Van Spor

Erzincan Gençler Gücü, Siverek Kadınspor’a farklı mağlup oldu


Van Spor

Bingöllü milli atlet maratonda birinci oldu


Van Spor

Serkan Özbalta: "Beni memnun eden şey oyuncuların pes etmemesiydi"


Van Spor

Elazığ’da amatör maçta kavga


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ