'Arafta Kalanlar : Damascus Kılıcı' filmine destek büyüyor

Genel 9.10.2018 13:15:09 0
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 09.10.2018 13:15
Türkiye’nin tanıtımına önemli bir katkı vermesi beklenen “Arafta Kalanlar : Damascus Kılıcı” filmine destekler büyüyor.
Çekimlerine 2019 yılında başlanacak olan ve 5 ülkede çekilmesi planlanan filmin yönetmenliğini Malatyalı Suat Ay üstlendi. Malatya’da büyük ses getiren film için çalışmalar tüm hızıyla sürerken filme sponsor arayışları da önemli bir aşamaya geldi. Filmin yapımcısı ve senaristi Abdulhakim Bölükbaşı ve filmin Kurumsal İşler Direktörü Ahmet Doğan bu kapsamda bir dizi ziyaretler gerçekleştirerek film projesine destekler istedi. Bölükbaşı ve Doğan ilk olarak Marko Paşa Yayın Grubu ve oteller zinciri sahibi Muharrem Demir’i ziyaret etti. Ziyarette konuşan Demir, projeye destekleyici olarak ilerleyen zaman diliminde projeye ortak olmayı düşündüklerini dile getirerek,özellikle turizm yeri olmaları nedeniyle Türkiye’nin bu tarz projelere ihtiyacı olduğunu ve bu anlamda incelediği projenin oldukça başarılı olacağına inandığını söyledi. Bölükbaşı ve Doğan ise Demir’e verdiği destekten dolayı teşekkür etti. Kuşadası ziyaretinin ardından İzmir’e geçen Abdulhakim Bölükbaşı ve Ahmet Doğan burada İzmir Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’nu makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.
Başkan Selvitopu proje’ye ellerinde olan imkan dahilinde mutlaka destek vereceklerini belirterek “Hemşehrilerimin ziyareti bizi onure etti” dedi. Selvitopu ayrıca “Kültürel miraslarımızı korumalı ve tanıtımlarına destek vermeliyiz. Bizler birlik olursak bizi kimse yıkamaz. Bu anlamda bu tarz filmler İzmir ve Malatya’nın marka değerini uluslararası arenada daha kıymetli bir noktaya getirecektir. Malatya denildiğinde ilk akla gelen kayısıyı da daha büyük pazarlara tanıtma ve pazarlama imkanını Malatya’nın tanıtımı ile bulacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.
Başkan Selvitopu konuşmasının sonunda genç girişimcileri ilerleyen günlerde mutlaka İzmir’e tekrar beklediğini ifade etti.
Ziyaretten oldukça memnun kalan Bölükbaşı ve Doğan ise, Başkan Selvitopu’na verdikleri destek için teşekkür ederek Konya’ya geçti.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Başkan Dal, "Bahis sürecinde altı oyuncumuz ceza aldı"


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 2 - Fethiyespor: 0


Van Spor

Nesine 3.Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 0- Ağrı 1970 SK: 0


Van Spor

Erzurum GSİM buz salonlarının çehresini değiştiriyor


Van Spor

Elazığ’da yeni spor branşlarıyla geleceğe yatırım


Van Spor

Curling ve Buz Hokeyinde çifte şampiyonluk


Van Spor

Fenerbahçe Konyaspor'u Fırtına Gibi Geçti: Sahanın Hakimi Sarı-Lacivertliler!


Van Spor

Yeni Malatyaspor, Menemen maçına çıkmayacak


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’un konuğu Ağrıspor


Van Spor

Malatya’da 2 hakem Avrupa Şampiyonası’nda görev aldı


Van Spor

Malatya İş İnsanları Platformu’ndan Yeşilyurtspor açıklaması


Van Spor

Hakkari Kadın Judo Takımı Türkiye üçüncüsü oldu


Van Spor

Yurtlig Masa Tenisi İl Birinciliği Yarışması tamamlandı


Van Spor

Erzincan GSB Yurtları Arası YurtLig Masa Tenisi İl Birinciliği sona erdi


Van Spor

Yüksekova’ya bin 500 kişilik spor salonu


Van Spor

Erzincan GSB yurtları arası YurtLig Satranç İl Birinciliği tamamlandı


Van Spor

Erzincan Gençler Gücü, Siverek Kadınspor’a farklı mağlup oldu


Van Spor

Bingöllü milli atlet maratonda birinci oldu


Van Spor

Serkan Özbalta: "Beni memnun eden şey oyuncuların pes etmemesiydi"


Van Spor

Elazığ’da amatör maçta kavga


Van Spor

Sefer Yılmaz "Üst sıralardaki yerimizi korumak istiyoruz"


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ