Aksoy’dan engelli ve yaşlı vatandaşlara müjde

Muş Aile, Çalişma Ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdulbari Aksoy, Müdürlüğe Bağlı Olarak Engelli Ve Yaşlı Bireylere Yönelik “muş Gündüz Bakım Rehabilitasyon Ve Aile Danışma Merkezi” Açılacağı Müjdesi Verdi.

Genel 20.12.2019 18:20:06 0
Aksoy’dan engelli ve yaşlı vatandaşlara müjde
Tarih: 01.01.0001 00:00

Muş Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdulbari Aksoy, engelli ve yaşlı bireylere yönelik “Muş Gündüz Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi” açılacağı müjdesini verdi.

Muş merkezde hizmet verecek olan merkezde, engelli ve yaşlı bireylerin hayata daha sıkı tutunarak rehabillite olmaları amaçlanıyor. 32 kişi kapasiteli olarak hizmet verecek olan merkezin engelli ve yaşlı bireylerin bakımlarının yanı sıra uzman personel eşliğinde hobi kursları, etkinlikler, konserler, toplantılar aracılığıyla sosyalleşebilmeleri sağlayacağını dile getiren Muş Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdulbari Aksoy, “Merkez, mesai saatleri içerisinde çalışacak, gün boyunca engelli veya yaşlı yakını olan ailelere rahat bir nefes aldıracak ve kendilerine de vakit ayırabilmelerine olanak sağlayacak. Vatandaşlarımızın gönül rahatlığıyla engelli veya yaşlı yakınlarını emanet edebilecekleri merkez ücretsiz olarak hizmet verecektir. Bu hizmet modelinin oluşmasında bizden desteklerini eksik etmeyen ve Ankara ayağında bire bir görüşerek yatırımın oluşmasını sağlayan Valimiz Doç. Dr. İlker Gündüzöz ve Milletvekilimiz Mehmet Emin Şimşek’e teşekkür ederiz” dedi.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem