AK Parti Kars Milletvekili Arslan: “Kağızman doğalgaza kavuşuyor”

65. Hükümet Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan Müjdeyi Verdi. Kars’a Bağlı Kağızman İlçe Merkez Nüfusu Bugün Açıklanan Verilere Göre 20 Bini Geçtiği İçin Taşıma Sistemi Yerine Daha Sağlıklı Olan Boru Hatlı Doğalgaz Kağızman’a

Genel 4.02.2020 11:21:11 0
AK Parti Kars Milletvekili Arslan: “Kağızman doğalgaza kavuşuyor”
Tarih: 01.01.0001 00:00

65. Hükümet Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan müjdeyi verdi. Kars’a bağlı Kağızman ilçe merkez nüfusu bugün açıklanan verilere göre 20 bini geçtiği için taşıma sistemi yerine daha sağlıklı olan boru hatlı doğalgaz Kağızman’a geliyor.

AK Parti Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç yaptıkları açıklamada, “Enerji bakanlığı ve ilgili kurumlarla uzun zamandır Kağızman’a doğal gaz gelmesi konusunda yoğun görüşmelerimiz oldu taşıma sistemi ile doğal gazın gelmesi normal şartlarda kabul edilmişti fakat bizler sağlıklı olmadığını düşündüğümüz için boru hatlı sistemle gelmesi konusunda görüş bildirdik.İlçe merkezi nüfusunun 20 bini geçmesi ile boru hatlı gelecek olan doğalgaz Kağızman ilçemize hayırlı olsun, başta Enerji Bakanımız olmak üzere bütün yetkililere aynı zamanda ilçe merkezinde yaşadıkları halde kaydı merkezde görünmeyen fakat çağrılarımızla kayıtlarını ilçe merkezine alarak nüfusun 20 binin üzerine çıkmasını sağlayan bütün Kağızmanlı hemşerilerimize teşekkür ediyoruz hayırlı uğurlu olsun” dediler.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem