Ak Parti İl Başkanı Öz'den, Başkan Yücelik'e ziyaret

Genel 5.11.2018 15:30:11 0
Ak Parti İl Başkanı Öz
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 05.11.2018 15:30
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik’i ziyaret etti.
Başkan Yücelik’in ETSO’daki makamında gerçekleşen ziyarette, AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz ile şehrin ve ekonominin gündemine ilişkin konular görüşüldü. Türkiye’nin son dönemde ekonomik anlamda büyük sınavlar verdiğini ifade eden ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, dövizdeki gibi faizde de düşüş beklediklerini belirterek, sıcak paranın piyasaları canlandıracağını söyledi. Ekonomide çarkların hızlanması için reel sektöre sağlanan ve sağlanacak olan desteklerin büyük önem taşıdığının altını çizen Başkan Yücelik, devam eden desteklerin yanı sıra yeni desteklerin de Türkiye ekonomisinin can damarı olan KOBİ’ler başta olmak üzere üreten ve istihdam sağlayan bütün işletmelere can suyu olmasını umut ettiklerini dile getirdi.
AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz de Türk halkının, toplumsal dayanışma ile ülkenin karşı karşıya kaldığı her türlü sıkıntıyı aşmaya muktedir olduğunu kaydederek, “İçeride ve dışarıda bir takım çevrelerin ülkemizi zora sokacak her türlü hamlesine, toplumumuz 7’den 70’e tek vücut olarak cevap vermiştir. İnsanımız, ekonomik anlamda yapılan saldırılara da aynı duyarlılıkla karşılık vermiş ve şer odaklarına fırsat tanımamıştır. Hükümetimizin, ekonomideki istikrarı sağlayacak tedbirlerinin karşılık bulacağına ve ekonomimizin eskisinden daha güçlü ve sağlam bir yapıya kavuşacağına bütün kalbimizle inanıyoruz” diye konuştu.
AK Parti İl Başkanı Öz ayrıca, hükümetin ‘Enflasyonla Topyekün Mücadele Programı’na destek veren ticaret erbabına da teşekkürü borç bildiklerini sözlerine ekledi.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığspor’da kaleci Muammer’e kulüp bulması için izin verildi


Van Spor

Dostluk Maçı: Elazığspor U16: 2 - Beşiktaş U16: 1


Van Spor

PFDK’dan Malatya Yeşilyurtspor’a top toplayıcı cezası


Van Spor

Sarıkamış’ta Uluslararası FIS Sarıkamış Cup başladı


Van Spor

Sokak basketbolu Hakkâri’de nefes kesti


Van Spor

Hakkâri’de kurumlar arası basketbol heyecanı başladı


Van Spor

Tarihi 7 Gollü Düello! Gençlerbirliği, Trabzonspor'u 4-3 Mağlup Etti


Van Spor

Erzincan, Siyah Kuşak ve Dan Terfi Sınavına ev sahipliği yaptı


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 1 - İskenderunspor: 3


Van Spor

25 Mart Spor liderlik koltuğuna oturdu


Van Spor

Elazığlı sporcu Türkiye 3’üncüsü oldu


Van Spor

Uluslararası arenada Tunceli’den 6’da 6 şampiyonluk


Van Spor

Türkiye’nin en genç hokey takımından büyük başarı


Van Spor

Furkan Akar ve Denis Örs’ün hedefi olimpiyat madalyası


Van Spor

Tatvan’da Uluslararası Muaythai Şampiyonası düzenlendi


Van Spor

Ağrı Kadın Futbol Takımı, Silopi’den 3 puanla döndü


Van Spor

Battalgazi Belediyespor’dan Millî Takıma bir genç sporcu daha


Van Spor

Mergabütan Kayak Merkezi’nde sezon açıldı


Van Spor

Elazığspor U16 Ligi’nde şampiyon oldu


Van Spor

Iğdır FK - Sivasspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 1 - Sivasspor: 1


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ