AK Parti heyetinden ev ziyaretleri

HAKKARİ (İHA) – AK Parti Yüksekova Gençlik Kolları Başkanı Cevat Saydaş ve beraberindeki partililerin ev ziyaretleri devam ediyor.İlçenin tüm mahallerinde vatandaşlarla bir araya gelmek için evleri tek tek gezen Cevat Saydaş ve beraberinde

Genel 1.02.2019 10:19:48 0
AK Parti heyetinden ev ziyaretleri
Tarih: 01.01.0001 00:00

HAKKARİ (İHA) – AK Parti Yüksekova Gençlik Kolları Başkanı Cevat Saydaş ve beraberindeki partililerin ev ziyaretleri devam ediyor.

İlçenin tüm mahallerinde vatandaşlarla bir araya gelmek için evleri tek tek gezen Cevat Saydaş ve beraberindeki partililer, bugün de ilçenin Esenyurt ve Yeni mahallelerini ziyaret ettiler. Birlik ve beraberlik mesajları vererek, gelecek kuşaklar için vatandaşın tüm dert ve sıkıntılarını sıfıra indirmek için çalışacaklarını ifade eden Gençlik Kolları Başkanı Cevat Saydaş; “Birlik, beraberlik ve hizmet için biz de varız. Milletimiz için şehri Yüksekova için yapamayacağımız hiçbir şeyin sözünü vermeyiz. Bugün Yeni ve Esenyurt mahallelerinde milletimizle birlikte olduk. Yereldeki hizmetleri, onların taleplerini istişare etme imkanımız oldu. Tüm vatandaşımızla birlik, beraberlik ve mutlu bir Yüksekova için çalışacağız” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem