Ağrılılar, yangında ölen kahraman babanın ailesi için tek yürek oldu

Ağrı’da çıkan yangında 2 çocuğuyla birlikte hayatını kaybeden Özgür Murat’ın geride kalan ailesi için Kızılay Ağrı Şubesi tarafından başlatılan kampanya sonucunda toplam 299 bin 586 TL toplandı.

Genel 17.12.2020 18:04:26 0
Ağrılılar, yangında ölen kahraman babanın ailesi için tek yürek oldu
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 17.12.2020 18:04

Ağrı’da çıkan yangında 2 çocuğuyla birlikte hayatını kaybeden Özgür Murat’ın geride kalan ailesi için Kızılay Ağrı Şubesi tarafından başlatılan kampanya sonucunda toplam 299 bin 586 TL toplandı.

Ağrı’da çıkan yangında hayatını kaybeden çocuklarını kurtarmak isterken 2 çocuğuyla beraber hayatını kaybeden baba Özgür Murat’ın geride kalan ailesine yeni bir ev yapılabilmesi için Kızılay Ağrı Şubesi tarafından başlatılan “Ev Yardım Kampanyası” sonucunda toplamda 299 bin 586 TL para toplandı. Kızılay binasında düzenlenen,” Ev Yardım Kampanyasının” kapanış programında basın açıklaması yapan Kızılay Ağrı Şube Başkanı Orhan Tatlı, Kızılay tarafından başlatılan bu kampanyayı Ağrı halkının sahiplendiğini ve aileye yardımcı olabilmek için seferber olduklarını dile getirdi.

“İnsanların yüreğinin yandığını gelen paraları yapılan açıklamalardan anlıyoruz”

Yardım kampanyasının sonlandırılmasına rağmen bağışların devam ettiğini ve gelen tüm paraların yine Murat ailesine verileceğini söyleyen Orhan Tatlı, insanların aileye yardım edebilmek için hesabında kalan son parayı bile gönderdiğini vurgulayarak, “Yaptığımız bu kampanya çok muazzam bir etki gösterdi. Türkiye’nin tamamının, yurtdışında yaşayan ve yıllar önce bu memleketten ayrılmış olan tüm insanların gönlünün ve kalbinin harekete geçmesini sağladı. Bizi arayıp ağlayarak ne yapabiliriz diye çırpınırcasına irtibata geçtiler. Kampanyanın birinci gününde 231 tane bağışçımız kampanya destek verdik. Kampanyanın bugün geldiği son noktada bin 591 tane bağışçımız bu işe destek verdi gönül verdi. Yardım kampanyamıza ilk gelen miktar 15 TL oldu. Bir ablamız para göndererek engelli Çocuğumun kumbarasındaki parayı gönderiyorum çocuğum haberleri gördük destek vermek istedi dedi. İnsanların yüreğinin yandığını gelen paraları yapılan açıklamalardan anlıyoruz” dedi.
Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Ardahan’ın koşan yıldızları Posof’ta parladı


Van Spor

Elazığspor ve Şanlıurfaspor’dan kardeş paylaşımlar


Van Spor

Yeşil beyazlı sevda sınır tanımıyor


Van Spor

Galatasaray hata yapmadı! Başakşehir'den 3 puanı 2 golle aldı


Van Spor

Rize'yi iki golle geçtiler! Karadeniz derbisinin kazananı Trabzon


Van Spor

Kartal evinde yıkıldı! Beşiktaş Gençlerbirliği'ne mağlup oldu


Van Spor

Vanspor, Pendikspor Karşısında Kazançtan Döndü: Penaltı Kaçırıldı, Puan Paylaşıldı


Van Spor

20. Uluslararası Turgut Özal Karakucak Güreşleri görkemli başladı


Van Spor

Kamu Spor oyunları sona erdi


Van Spor

A Milli Futbol Takımı, FIFA sıralamasında 26. sıraya yükseldi


Van Spor

ETÜ, Türkiye şampiyonu oldu


Van Spor

Evindar, güreşte Türkiye 3’üncüsü oldu


Van Spor

Elazığspor’a para cezası


Van Spor

Yeni Malatyaspor-Muşspor maçının hakemi belli oldu


Van Spor

Öğrenciler ve aileleri futbol maçı yaptı, ortaya renkli görüntüler çıktı


Van Spor

Varto’da tenis antrenmanları yoğun katılımla sürüyor


Van Spor

Elazığ’ın taekwondo gururları Romanya yolcusu


Van Spor

Erzurum’da cirit heyecanı başlıyor


Van Spor

Amatör Spor Kulüplerine nakdi yardım desteği


Van Spor

Kars’ta buz hokeyi heyecanı


Van Spor

PFDK’dan Yeni Malatyaspor’a 112 bin TL ceza kararı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ