Ağrı’da "Nebi’nin Ayak İzleri" programı

YÖK Üyesi ve Gaziantep İslam ve Bilim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce düzenlenen Çınaraltı Gençlik Söyleşileri Projesi kapsamında 'Nebinin Ayak İzleri' temalı konferansa katı

Genel 29.03.2019 22:41:25 0
Ağrı’da "Nebi’nin Ayak İzleri" programı
Tarih: 01.01.0001 00:00

YÖK Üyesi ve Gaziantep İslam ve Bilim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce düzenlenen Çınaraltı Gençlik Söyleşileri Projesi kapsamında "Nebinin Ayak İzleri" temalı konferansa katıldı.

İbrahim Çeçen Üniversitesi Osmanlı Konferans Salonu’nda düzenlenen program, Kur’an-ı Kerim tilaveti ve ilahi dinletisi ile başladı. YÖK Üyesi ve Gaziantep İslam ve Bilim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, Peygamber Efendimizin hayatında yaşadığı önemli konuları anlattı. Burada Peygamber Efendimizin güzel ahlakı üzerine konuşma yapan Prof. Dr. Hatipoğlu gençlere nasihatlerde bulundu. Program sonunda Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Cihan Demir ve İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut tarafından Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu’na hediye takdim edildi.

Düzenlenen programa, İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut, İl Müftüsü Tandoğan Topçu, Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Cihan Demir, yurt öğrencileri ve aileler katıldı.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Bölgeden resmen fışkırıyor ama Türkiye giremiyor! Cihat Yaycı sitem etti: Defalarca söyledim


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem