Ağrı’da Minikler Futbol Şenliği düzenlendi*-

Ağrı'da İbrahim Çeçen Vakfı'nın Organize Ettiği, Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunun Yürüttüğü 3. Minikler Futbol Şenliği Askf Halı Saha Tesislerinde Gerçekleştirildi.

Genel 23.09.2019 13:51:49 0
Ağrı’da Minikler Futbol Şenliği düzenlendi*-
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 23.09.2019 13:51

Ağrı’da İbrahim Çeçen Vakfı’nın organize ettiği, Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunun yürüttüğü 3. Minikler Futbol Şenliği ASKF halı saha tesislerinde gerçekleştirildi.

Ağrı Amatör Spor Kulüpleri federasyonunun Halı Saha tesislerinde gerçekleştirilen açılış programına İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Abdulhalik Karabulut, Rektör Yardımcısı Prof. Faruk Kaya, ASKF Başkanı Erkan Kösedağ, Baro Başkanı Salih Aydın, Disk Başkanı Ersin Erincik, Ağrı Spor Başkanı Mehmet Yıldırım, Kültür ve Turizm Müdürü Muhsin Bulut ve davetliler katıldı.

’’Bu yılla birlikte 500 çocuğumuza ulaşmış oldu’’

İbrahim Çeçen Vakfı’nın turnuvada tüm giderleri karşıladığını söyleyen Ağrı ASKF Başkanı Erkan Kösedağ, "IC Vakfına bu projeyi ilk sunduğumuzda, içinde çocuk varsa bu projeyi kabule diyoruz dediler. O günün üzerinden üç yıl geçti. Şimdi bu yılla birlikte 500 çocuğumuza ulaşmış oldu. İnşallah dördüncü organizasyonda, miniklerimiz İbrahim amcaları ile tanışırlar" dedi.

’’Üniversitemizin tesisleri herkese açık’’

İbrahim Çeçen Üniversitesinin sosyal tesis açısından önemli bir hale geldiğini söyleyen İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut, "Üniversitemizde spor tesisi sayısı önemli aşama kat etti. Yüzme havuzlarımızdan Ağrı halkının yanı sıra tüm miniklerimiz ücretsiz olarak faydalandı. Halkı üniversite ile bütünleştirmek için gereken tüm çalışmaları yapıyoruz. Etkinlikler dolayısı ile projenin tüm paydaşlarına teşekkür ediyorum" dedi.

170 sporcunun iki gün süren mücadelesinde Ağrı Alpaslan Ortaokulu şampiyon oldu. Şenlikte Kasım Bayram Ortaokulu ikinci, Karasu Ortaokulu üçüncü, Vali Ali Yerlikaya Ortaokulu ise dördüncü oldu. Şenlikteki sporculara Ağrı Spor tarafından maç bileti hediye edilirken, iş adamı Şirin Bayram tarafından ise çikolata paketi hediye edildi.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Aşkale voleybolda il ikincisi oldu


Van Spor

Ağrı Spor Lisesi hentbolda Türkiye yarı finallerine yükseldi


Van Spor

Teknik Direktör Çağlayan: "Atmaktan çok, kaçırdıklarımızı sorgulamalıyız"


Van Spor

Elazığ’da gençlik merkezleri ile gelecek inşa ediliyor


Van Spor

Karslı dağcılardan Kars’a Spor Tırmanış hakemliği


Van Spor

Oltu Anadolu Lisesi voleybolda finalde


Van Spor

Yeni Malatyaspor 3. Lig’e düştü


Van Spor

Ağrı Kadın Futbol Kulübü’nden hakem raporuna sert tepki


Van Spor

Elazığspor yönetimi, İskenderunspor maçının biletlerini ücretsiz dağıtacak


Van Spor

Elazığspor, Türkiye’de bu sezonun en çok gol atan takımı


Van Spor

Bakan Yardımcısı Eminoğlu, Muş’ta sporun geleceğini gençlerle konuştu


Van Spor

Başkan Dal, "Bahis sürecinde altı oyuncumuz ceza aldı"


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 2 - Fethiyespor: 0


Van Spor

Nesine 3.Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 0- Ağrı 1970 SK: 0


Van Spor

Erzurum GSİM buz salonlarının çehresini değiştiriyor


Van Spor

Elazığ’da yeni spor branşlarıyla geleceğe yatırım


Van Spor

Curling ve Buz Hokeyinde çifte şampiyonluk


Van Spor

Fenerbahçe Konyaspor'u Fırtına Gibi Geçti: Sahanın Hakimi Sarı-Lacivertliler!


Van Spor

Yeni Malatyaspor, Menemen maçına çıkmayacak


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’un konuğu Ağrıspor


Van Spor

Malatya’da 2 hakem Avrupa Şampiyonası’nda görev aldı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ