Ağrı’da Destekleme ve Yetiştirme (DYK) kursları devam ediyor

AĞRI İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN İL GENELİNDE RESMİ VE ÖZEL EĞİTİM KURUMLARINDA 8. VE 12. SINIF ÖĞRENCİLERİ İLE MEZUNLARA YÖNELİK DESTEKLEME VE YETİŞTİRME (DYK) KURSLARI DEVAM EDİYOR.

Genel 14.09.2020 15:43:06 0
Ağrı’da Destekleme ve Yetiştirme (DYK) kursları devam ediyor
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 14.09.2020 15:43

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından il genelinde resmi ve özel eğitim kurumlarında 8. ve 12. sınıf öğrencileri ile mezunlara yönelik Destekleme ve Yetiştirme (DYK) kursları devam ediyor.

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğünce, 2020-2021 eğitim öğretim yılı çalışmaları kapsamında, il genelinde resmi ve özel eğitim kurumlarındaki 8. ve 12. sınıf öğrencileri ile mezunlara yönelik Destekleme ve Yetiştirme (DYK) kursları, sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına uygun olarak devam ediyor. Konu hakkında bilgiler veren İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Faruk Tekin, bakanlığın yayınladığı çalışma takvimine göre öğrencilerin ve velilerin istekleri doğrultusunda ücretsiz olan kursları başlattıklarını söyledi. Okullarımızda açılan destekleme ve yetiştirme kurslarının öğrencilerin başarılarını artıracağını belirten İl Milli Eğitim Müdürü Tekin, ”Öğrencilerimizi her yönden sınavlara ve hayata hazırlamak amacıyla açılan kurslarımız sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına uygun olarak devam etmektedir. Kurslarımızda öğrencilerimize ders tekrarları, geride kaldıkları konular, girecekleri bütün sınavlara hazırlık yapmaları için yardımcı oluyoruz. Okul yöneticilerimiz ve öğretmenlerimiz ise, öğrencilerimizin özellikle LGS ve YKS sınavlarına en iyi şekilde hazırlanmaları ve en iyi yerleri kazanmaları adına, gece gündüz çalışmalarına devam etmektedirler. Kurslarda görev alan idareci ve öğretmen arkadaşlara kolaylıklar diler, öğrencilerimize başarılar dilerim” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Erzurumspor FK - Hatayspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 3 - Hatayspor: 0


Van Spor

Kopspor maçı ertelendi


Van Spor

Bitlisli taekwondocu Nurcihan Ekinci’nin hedefi 2032 Paralimpik Oyunları


Van Spor

Furkan Akar’dan tarihi madalya


Van Spor

Zirvede fark açılıyor! Galatasaray 10 kişilik Başakşehir'e fark attı


Van Spor

Rize'yi tek golle geçtiler! Karadeniz derbisi Trabzonspor'un!


Van Spor

Eren Stadyumu’nda kar temizliği


Van Spor

Iğdır FK’da teknik direktörlük görevine Hikmet Karaman getirildi


Van Spor

Elazığspor’da 3 sakat, 1 cezalı


Van Spor

Erzincanlı sporcular Havalı Silahlar Coşkun Abiş Kupası’ndan derecelerle döndü


Van Spor

Erzincan Anadolu Lisesi badmintonda Türkiye ikincisi oldu


Van Spor

Kars Emniyet Futbol takımı Doğu Anadolu Şampiyonu oldu


Van Spor

Iğdır FK’de Kenan Koçak dönemi sona erdi


Van Spor

Fenerbahçe’nin Süper Lig’de namağlup serisi 26. haftada bitti


Van Spor

Digorlu kızlar Türkiye yarı finallerinde Kars’ı temsil edecek


Van Spor

Curling kadın milli takımı, Dünya şampiyonası yolunda


Van Spor

Elazığspor, PFDK’ya sevk edildi


Van Spor

Malatya’ya 4 milyar TL’lik spor yatırımı


Van Spor

Hakkari’de üç bant bilardo heyecanı


Van Spor

Iğdır FK - Bodrum FK maçının ardından


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ