Ağrı Belediyesi: "HDP’li Koç’un belediyede çalışan 3 işçinin iş akitlerinin feshedildiği açıklamaları gerçeği yansıtmamaktadır"

Ağrı Belediyesi, HDP Ağrı Milletvekili Abdullah Koç’un, belediyede çalışan 3 işçinin iş akitlerinin feshedildiği açıklamalarının gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

Genel 2.04.2021 21:13:28 0
Ağrı Belediyesi: "HDP’li Koç’un belediyede çalışan 3 işçinin iş akitlerinin feshedildiği açıklamaları gerçeği yansıtmamaktadır"
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 02.04.2021 21:13

Ağrı Belediyesi, HDP Ağrı Milletvekili Abdullah Koç’un, belediyede çalışan 3 işçinin iş akitlerinin feshedildiği açıklamalarının gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

Ağrı Belediyesinden yapılan açıklamada, HDP Ağrı Milletvekili Abdullah Koç’un, Meclis çatısı altında yaptığı Ağrı Belediyesinde çalışan 3 işçinin iş akitlerinin feshedildiğine dair açıklamalarının gerçeği yansıtmadığı belirtildi. Açıklamada, şunlar kaydedildi:

“Hiçbir personelimizin SGK kayıtlarında işten çıkış durumları asla mevcut değildir. Belediye personellerimizin tamamı görevlerinin başındadır. Asılsız olan bu iddia maalesef TBBM çatısı altında bulunan Abdullah Koç’u da yalancı durumuna düşürmüştür. Oysaki, mevcut HDP belediye meclis üyelerinden de teyit sağlamaları mümkün olmasına rağmen algı oluşturmak adına yapılan bu talihsiz açıklama Abdullah Koçu’da itibarsızlaştırmıştır.

Belediyemizde çalışanlar, belediye ve belediye mallarına gerekli özeni gösterdikleri sürece başımızın tacıdırlar. Ama sendika ağalarının ihtiraslarına uyarak belediyeyi, ulaşımı ve temizliği sabote eden, araçlarımızı kıran sıfır araçlara yatak sardıran, kim olursa olsun gözünün yaşına bakmayız, gereğini Ağrılılar adına yaparız.

Sendika ağaları sendika yetkisini kaybetti diye hırçın bir şekilde belediyemize ve işçilerimize saldırabilir ama unutmasınlar ki biz daha önce bu anlamda belediyeyi hedefe koyup güç gösterisi yapanlara boyun eğmedik, Ağrılılar adına gereğini yaptık. Birileri hala kendi güçlerini kullanma hevesinde ise bilsinler ki Ağrı Belediyesi, belediye başkanı, belediye meclis üyeleri ve birim müdürleri ile dimdik ayaktadır. Sendika ağaları ve kalıntılarına gereken dersi vermeye kararlıdır. Kimsenin baskısı ile ne işçi çıkarırız ne de kimsenin baskısı ile çıkarılanları işe alırız. Biz hak edene saygı duyarız, görevini yapmayan içinde gerekeni yaparız.”
Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığ paletli yüzme yarışlarında dünya 3.’sü oldu


Van Spor

Elazığspor’da Adem Çağlayan dönemi resmen başladı


Van Spor

25 Mart Spor Kulübü için tek yürek oldu


Van Spor

24Erzincanspor’da mali kriz büyüyor: Futbolcular alacakları için dava açtı


Van Spor

Genç sporcular sahada: Voleybol İl Birinciliği finali devam ediyor


Van Spor

Maça çıkmayan Yeni Malatyaspor, PFDK’ya sevk edildi


Van Spor

Ağrı Gençlik Merkezi’nden anlamlı buluşma


Van Spor

Elazığspor’da Adem Çağlayan dönemi


Van Spor

Bitlis 1916’dan dikkat çeken performans


Van Spor

Şampiyonluk kupası Şehriban Günata’nın


Van Spor

Elazığspor’dan Mustafa Sarıgül’e veda


Van Spor

Ziraat Türkiye Kupası: Muş SK: 1- Konyaspor: 4


Van Spor

Avrupa üçüncüsü Curling Milli Takımı’ndan Çakmur’a ziyaret


Van Spor

Elazığ’da basketbol turnuvası tamamladı


Van Spor

Erzurum ETÜ Atıcılık takımı Mersin’de birinci oldu


Van Spor

Elazığspor’da Sarıgül dönemi sona erdi


Van Spor

Aşkale İbrahim Polat Ortaokulu il müsabakalarında ikincilik elde etti


Van Spor

380 sporcu Okul Sporları Oryantiring Yarışması’nda ter döktü


Van Spor

Çakmur’dan olimpiyat fatihine kutlama


Van Spor

Elazığ’da yarı olimpik yüzme havuzu inşaatı başladı


Van Spor

Fenerbahçe - Galatasaray Derbisi Tarih Yazıyor: İşte 404. Randevunun Tüm Detayları ve İstatistikleri!


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ