Ağrı Belediyesi, haberleşmede sayısal telsiz sistemine geçti

Kent merkezi sınırları içerisinde sorumluluk alanı bulunan Ağrı Belediyesi, hizmetlerinin aralıksız sürmesi düşüncesi ile iletişim alanında dünyanın en gelişmiş haberleşme sistemlerinden olan sayısal telsiz sistemine geçiş yaptı.

Genel 19.01.2021 18:13:20 0
Ağrı Belediyesi, haberleşmede sayısal telsiz sistemine geçti
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 19.01.2021 18:13

Kent merkezi sınırları içerisinde sorumluluk alanı bulunan Ağrı Belediyesi, hizmetlerinin aralıksız sürmesi düşüncesi ile iletişim alanında dünyanın en gelişmiş haberleşme sistemlerinden olan sayısal telsiz sistemine geçiş yaptı.

Hizmet alanında, iletişim eksikliği yaşanmaması adına önlem amaçlı iletişim altyapısını değiştiren Ağrı Belediyesi başta; Ulaşım, İtfaiye, Fen ve Temizlik işlerinde kullanılmak üzere birim çalışanlarına sayısal telsiz cihazı verildi. Telsiz sisteminin getirmiş olduğu yenilikler içerisinde kapsama alanının yanı sıra maliyetsiz oluşu ve tüm cihazların içinde bulunan GPS cihazı ile araçlar ve personelin anlık takibi de istenildiğinde yapılabilmekte, sınırsız konuşma grubu oluşturup bu gruplardaki tüm telsizlerin görüşme kayıtları tutulabilmektedir. Görüşme kayıtları sayesinde hem itfaiye birimlerinin olaylara müdahale hızları incelenebilmekte hem de zabıta ve ulaşım birimlerinin çalışmaları takip edilebilmektedir.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, “Telsizlerimiz son sistem olma özelliğini taşımakla birlikte, Türkiye’nin her yerinde iletişimi sağlanabilmekte. Belediye birim müdürümüz Ankara’da da olsa, İstanbul’da da olsa burada ki yetkili ile bu telsiz üzerinden görüşme gerçekleştirebiliyor. Amaç, hızlı bir şekilde iletişimi kurmak ayrıca ücretsiz ulaşımı sağlayabilmek. Hayırlı, uğurlu olsun. Ağrılı hemşerilerimize hizmetlerimiz devam edecektir” ifadelerini kullandı.
Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığspor, Türkiye’de bu sezonun en çok gol atan takımı


Van Spor

Bakan Yardımcısı Eminoğlu, Muş’ta sporun geleceğini gençlerle konuştu


Van Spor

Başkan Dal, "Bahis sürecinde altı oyuncumuz ceza aldı"


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 2 - Fethiyespor: 0


Van Spor

Nesine 3.Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 0- Ağrı 1970 SK: 0


Van Spor

Erzurum GSİM buz salonlarının çehresini değiştiriyor


Van Spor

Elazığ’da yeni spor branşlarıyla geleceğe yatırım


Van Spor

Curling ve Buz Hokeyinde çifte şampiyonluk


Van Spor

Fenerbahçe Konyaspor'u Fırtına Gibi Geçti: Sahanın Hakimi Sarı-Lacivertliler!


Van Spor

Yeni Malatyaspor, Menemen maçına çıkmayacak


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’un konuğu Ağrıspor


Van Spor

Malatya’da 2 hakem Avrupa Şampiyonası’nda görev aldı


Van Spor

Malatya İş İnsanları Platformu’ndan Yeşilyurtspor açıklaması


Van Spor

Hakkari Kadın Judo Takımı Türkiye üçüncüsü oldu


Van Spor

Yurtlig Masa Tenisi İl Birinciliği Yarışması tamamlandı


Van Spor

Erzincan GSB Yurtları Arası YurtLig Masa Tenisi İl Birinciliği sona erdi


Van Spor

Yüksekova’ya bin 500 kişilik spor salonu


Van Spor

Erzincan GSB yurtları arası YurtLig Satranç İl Birinciliği tamamlandı


Van Spor

Erzincan Gençler Gücü, Siverek Kadınspor’a farklı mağlup oldu


Van Spor

Bingöllü milli atlet maratonda birinci oldu


Van Spor

Serkan Özbalta: "Beni memnun eden şey oyuncuların pes etmemesiydi"


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ