AFAD Müdürü Karadeniz’den İHA’ya ziyaret

Hakkari Afad İl Müdürü Resul Karadeniz Ve Beraberindekiler, İhlas Haber Ajansı (iha) Hakkari Temsilcisi Feyzullah Taş’ı Ziyaret Etti.

Genel 19.12.2019 15:34:44 0
AFAD Müdürü Karadeniz’den İHA’ya ziyaret
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 19.12.2019 15:34

Hakkari AFAD İl Müdürü Resul Karadeniz ve beraberindekiler, İhlas Haber Ajansı (İHA) Hakkari Temsilcisi Feyzullah Taş’ı ziyaret etti.

İHA Temsilcisi Feyzullah Taş ile bir süre sohbet eden Hakkari AFAD İl Müdürü Resul Karadeniz, depreme hazırlıklı bir Türkiye için herkesi harekete geçmeye çağırdığını belirterek, “Şehir meydanlarında veya AVM’lerde vatandaşlara güvenli bir yaşam alanı oluşturmaya yönelik sunumlar yapılmalıdır. Bu sunumlarda eşya sabitleme ve eşya yerleştirmede dikkat edilmesi gereken hususların özellikle vurgulanması gerekir. Yerel basın mensupları ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte en az bir okulda yangın, sel ve taşkın gibi afetleri de dikkate alarak, bina güvenliğine yönelik tehlike avı yapılması şart. Yerel basın mensupları ve İl Sağlık Müdürü ile birlikte en az bir hastanede yangın, sel ve taşkın gibi afetleri de dikkate alarak, bina güvenliğine yönelik tehlike avı yapılması, şehirlerde yer alan basın ofislerinin ziyaret edilmesi ve bu ofislerde; yangın, sel ve taşkın gibi afetleri de dikkate alarak bina güvenliği uygulamalarının anlatılması gerekir. Tema süresince, personel ve yakınlarının kendi evlerinde uyguladığı başarılı bina güvenliği uygulama fotoğraflarının sosyal medyadan ‘Afetlere Hazır Ol’ hashtagi ile paylaşılsın. İnşaat mühendisleri ve şehir plancıları odaları gibi ilgili meslek odaları ile birlikte yangın, sel ve taşkın gibi afetleri de dikkate alarak, bina güvenliği konusunda ortak faaliyetler yapılmalıdır” dedi.

‘Afetlere Hazırlık Yılı Afetlere Karşı Hazır Ol’ etkinlikleri kapsamında okul ve hastaneleri de ziyaret edeceklerini belirten Müdür Karadeniz, herkesi afetlere karşı duyarlı olmaya çağırdı.

Feyzullah Taş ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, AFAD ekibine teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Iğdır FK - Esenler Erokspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 0 - Esenler Erokspor: 3


Van Spor

TFF 3. Lig: 12 Bingölspor: 0 - Kırşehir FSK: 1


Van Spor

Digor Gençlik ve Spor Müdürü Bahattin İnce ve milli sporcu Tuğba Toptaş’tan, Kaymakam Kahraman’a ziyaret


Van Spor

Elazığspor’da Enes Soy sakatlandı


Van Spor

Yeşilyurtspor-Diyarbekir Spor karşılaşmasının hakemi belli oldu


Van Spor

Erzincan’da "Spor Güvenliği Semineri" düzenlendi


Van Spor

Engelleri aştı, Türkiye 5’incisi oldu


Van Spor

Türkiye şampiyonu oldu


Van Spor

Kafkas Üniversitesi’nden ÜNİLİG Kar Boccesi Türkiye Şampiyonası’nda çifte başarı


Van Spor

Kars 36 Spor: 1 Batman Sason Spor: 1


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor Başkanı Ramazan Ayhan: "Kurumsal kimliği olan bir kulüp inşa etmek için yola çıkıldı"


Van Spor

Rektör Hacımüftüoğlu, Milli takıma seçilen özel sporcuları misafir etti


Van Spor

ETÜ kayaklı koşuda Türkiye şampiyonu oldu


Van Spor

Elazığ’da yurtlar Ramazan’a hazır


Van Spor

Erzurum Teknik Üniversitesi Snowboard Türkiye şampiyonu oldu


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor, ligin ikinci yarısına 35 milyon TL yatırımla başladı


Van Spor

Beytepe Koleji öğrencilerinden basketbolda çifte galibiyet


Van Spor

Ünilig kış oyunlarında Atatürk Üniversitesi rüzgârı


Van Spor

Rize’de çifte şampiyonluk: Oltulu Erhan Şahin Azerbaycan yolcusu


Van Spor

Oltu’da yeni öğretmenevinin temelleri açılıyor


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ