AFAD ekipleri su kanalında altın bilezik aradı

Erzincan’da Ekşisu Mesire Alanından Geçen Su Kanalına Piknikçilerin Düşürdüğü 15 Bin Lira Değerindeki Altın Bileziği Bulmak İçin Afad’ın Dalgıç Ekibi Saatlerce Uğraş Verdi. 2,5 Saat Sonra Bulunabilen Altın Bilezik Sahibine Tesli

Genel 22.08.2019 18:45:58 0
AFAD ekipleri su kanalında altın bilezik aradı
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 22.08.2019 18:45

ERZİNCAN (İHA) – Erzincan’da Ekşisu mesire alanında bir ailenin su kanalına düşürdüğü 15 bin lira değerindeki altın bileziği bulmak için AFAD’ın dalgıç ekibi saatlerce uğraş verdi. 2,5 saat sonra bulunabilen altın bilezik sahibine teslim edildi.

Giresun’dan Erzincan’a gelen Ağzıkuru ailesi Ekşisu Mesire alanında piknik yapmaya başladı. Bu sırada yeşil alan ve sulak alanda öz çekim yapan Songül Ağzıkuru, kolundaki çantanın ağzının açılmasıyla birlikte su kanalına ziynet eşyalarını ve elindeki telefonu düşürdü. Suya düşen ziynet eşyalarından bir kısmı Songül Ağzıkuru’nun eşi Ünsal Ağzıkuru tarafından bulunurken 15 bin lira değerindeki altın bileziğe ve cep telefonuna ulaşılamadı.

Ağzıkuru ailesi bunun üzerine durumu jandarmaya bildirdi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri de dalgıç ekibi bulunan AFAD’dan yardım istedi. Kısa bir süre sonra Ekşisu mesire alanına gelen AFAD ekipleri onlarca meraklı vatandaş topluluğunun heyecanlı bakışları arasında arama çalışması başlattı.

Suyun akıntılı ve yosunlu olması AFAD ekiplerinin işini güçleştirdi. Su kanalına dalış yapan AFAD ekibinden iki dalgıç yaklaşık 2,5 saat sonra önce cep telefonuna ardından da altın bileziğe ulaştı. Bileziğin bulunmasıyla Ağzıkuru ailesi büyük sevinç yaşadı.

Eşinin ilk hediyesi olan altın bileziğin bulunmasından ötürü hem jandarmaya hem de AFAD ekiplerine çok teşekkür eden Songül Ağzıkuru, “Kaybolduğunda çok üzüldüm bulundu çok mutlu oldum. Biz Erzincan’a gezmek için geldik. Böyle bir olayla da karşılaşınca moralimiz çok bozuldu. Sabahtan beri arıyoruz. Herkese çok teşekkür ederim” dedi.

Erzincan İl Afet ve Acil Durum Müdürü Kadir Çelik de, “Böyle bir ihbar geldi. Arama kurtarma ekiplerimizin yaklaşık 2,5 saat süren çalışması sonucu altın bileziği bulup sudan çıkardık. Sahiplerine teslim ettik” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Bingöllü sporcular 8 madalya kazandı


Van Spor

Galatasaray, Rams Park'ta Fırtına Gibi Esti: Kayserispor'u 4-0 Mağlup Etti!


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’da "Murat Yıldırım" dönemi başladı


Van Spor

Burak Altıparmak Elazığspor’da


Van Spor

Iğdır FK - Antalyaspor maçının ardından


Van Spor

Erzincanlı halterci Özbay Türkiye üçüncüsü oldu


Van Spor

Ziraat Türkiye Kupası: Iğdır FK: 6 - Antalyaspor: 0


Van Spor

Satrançta Elazığ gururu: Türkiye şampiyonu ve milli davetler


Van Spor

Ergan Dağı’nda Minikler Festivali ödül töreni düzenlendi


Van Spor

Erzincanlı karateciler Türkiye Yıldızlar Ligi finallerinden 5 madalya ile döndü


Van Spor

Elazığlı sporcular gümüş madalya kazandı


Van Spor

Ergan Dağı Kayak Merkezi’nde yarışma heyecanı başladı


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 2 - Altınordu: 0


Van Spor

PFDK’dan Malatya Yeşilyurtspor’a para cezası


Van Spor

Erzincanlı sporcular Trabzon’daki havalı silahlar müsabakalarına damga vurdu


Van Spor

Erzincanlı kayakçılar Hakkari’den 6 madalya ile döndü


Van Spor

Iğdır FK - Manisa FK maçının ardından


Van Spor

Serkan Özbalta: "Önümüzde 15 hafta var ve çok sayıda final maçı oynayacağız"


Van Spor

Iğdır’ın yeni stadyumunun açılışını Bakan Osman Aşkın Bak gerçekleştirdi


Van Spor

Ümit İnal: "4-0’lık yenilgi ağır oldu"


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 0 - Manisa FK: 0


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ