Genel af geliyor mu? Flaş gelişme duyuruldu

Adil Yaşam Derneği, Türkiye genelinde adli mahkumlar için topladığı 100 binlerce imzayı Adalet Bakanlığı'na teslim etti.

Van Haberleri 18.11.2023 19:28:00 0
Genel af geliyor mu? Flaş gelişme duyuruldu
Tarih: 18.11.2023 19:30 Güncelleme: 19.11.2023 00:34

Adil Yaşam Derneği, Türkiye genelinde adli mahkumlar için topladığı 100 binlerce imzayı Adalet Bakanlığı'na teslim etti. Dernek Başkanı Muhammed Haluk Çavuşoğlu, Adalet Bakan Yardımcısı Ramazan Can'ı ziyaret ederek genel af taleplerini içeren bir üst yazı ile birlikte imzaları teslim etti.

Türkiye genelinde adli mahkumlar için genel af talebiyle topladığı 100 binlerce imzayı Adalet Bakanlığı'na ulaştıran Adil Yaşam Derneği, bu çabalarını Adalet Bakan Yardımcısı Ramazan Can'a iletti.

Dernek Başkanı Muhammed Haluk Çavuşoğlu, toplumun genel af taleplerini ve gerekçelerini içeren bir üst yazı eşliğinde imzaları teslim etti.

AFFA UĞRAMIŞ GÖÇMENLER ARAMIZDA DOLAŞIYOR

Adli mahkumlara genel af konusunda umutlu olduklarını ifade eden Adil Yaşam derneği Başkanı Muhammed Haluk Çavuşoğlu, "Daha dün Suriye'de genel af ilan edildi.

Kendi ülkelerinde defalarca affa uğramış Suriyeli ve Afgan göçmenler bizim ülkemizde aramızda dolaşırken, bizler de adil yargılanmamış ve orantısız cezalara mahkum edilmiş kendi insanlarımız için bir genel af talep ediyoruz.

Bu talebimiz doğrultusunda her platformda mücadelemizi sürdürüyoruz. Ankara ziyaretimiz de çok olumlu geçti ancak biz adli mahkumlar için bir genel af kararı Resmi Gazete'de yayımlanana kadar bu talebi dile getirmeye devam edeceğiz" dedi.


Haber Kaynak : Vansesi Gazetesi
Anahtar Kelimeler: Genel geliyor ? gelişme duyuruldu
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem