Adilcevaz Belediyesinden örnek davranış

BİTLİS’İN ADİLCEVAZ BELEDİYESİ EKİPLERİ, BEYAZ MASA BİRİMİNE GELEN 80 YAŞINDAKİ KAMİLE AKKAYA İSİMLİ YAŞLI KADINA DESTEK OLARAK ÖRNEK BİR DAVRANIŞ SERGİLEDİ.

Genel 25.03.2020 16:42:42 0
Adilcevaz Belediyesinden örnek davranış
Tarih: 01.01.0001 00:00

Bitlis’in Adilcevaz Belediyesi ekipleri, 80 yaşındaki Kamile Akkaya isimli yaşlı kadına destek vererek örnek bir davranışa imza attılar.

Evindeki ihtiyaçlarının karşılanması ve ilaçlarının temin edilmesi amacıyla Adilcevaz Belediyesi Beyaz Masa Birimine gelerek yardımcı olunması talebinde bulunan 80 yaşındaki Kamile Akkaya isimli kadına Beyaz Masa Birimi personelleri yardımcı oldu. Yaşlı vatandaşa maske takan ve hijyen önlemleri alan personeller, daha sonra İlçe Sağlık Müdürlüğünü arayarak tedavisinin yapılması konusunda sağlık ekiplerinden destek istedi. Yapılan çağrı üzerine Adilcevaz Belediyesine gelen sağlık görevlileri, burada yaşlı kadının muayenesini yaptı. Ardından zabıta ekipleri eczaneden yaşlı kadının ilaçlarını alarak kendisine getirip teslim etti.

Ekipler daha sonra yaşlı kadın ile birlikte manav ve markete giderek ihtiyaçlarını karşıladıktan sonra evine bıraktı.

Gösterilen ilgiden dolayı şaşkınlığını gizleyemeyen Kamile Akkaya, ekiplerin yardım ve desteğinden dolayı çok mutlu olduğunu ifade ederek, “Evimde kimsem olmadığı için ilaçlarımı almak ve ihtiyaçlarımın karşılanması için belediyeye geldim. Sağ olsun buradaki arkadaşlar benimle çok iyi ilgilendiler. Gerçekten çok mutlu oldum. Rabbim hepsinden razı olsun. Allah devletimize, milletimize zeval vermesin” dedi.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem