'Adalet ve Hakkaniyet Bağlamında Kadın' konulu konferans

Genel 15.03.2018 07:43:18 0
Tarih: 01.01.0001 00:00
Erzincan’da “Adalet ve Hakkaniyet Bağlamında Kadın” konulu konferans düzenlendi. İl Müftülüğü Konferans Salonunda, Erzurum İl Müftü Yardımcısı Müfessa Akbulut tarafından verilen konferansa bayanların yoğun ilgisi oldu.
Konferansa İl Müftüsü Yavuz Karabayır, Aile ve Dini Rehberlik Koordinatörü Mehmet Aydoğan, misafir konuşmacı Erzurum İl Müftü Yardımcısı Müfessa Akbulut, Kur’an-ı Kerim okuyucusu Leyla Abay ve bayan davetliler katıldı.
Konferansa İl Müftülüğü Mûsikî ekibi de ilâhi ve kasideleriyle katkıda bulundular. Konferans sonunda misafir konuşmacı Müfessa Akbulut’a bakır bir saat, il müftüsü Yavuz Karabayır tarafından takdim edildi.
Kredi Yurtlar Kurumu Erol Yüksel Bloğu’nda kız üniversite öğrencilerine de yönelik bir sohbet düzenlendi ve Erzurum İl Müftü Yardımcısı Müfessa Akbulut, burada öğrencilere hitap etti.
Müftülüğe bağlı hizmet vermekte olan Ahmet Seher Deniz Kız Kur’an Kursu’nda sabah kahvaltısının ardından buradaki üniversite öğrencileriyle bir sohbet gerçekleştiren Akbulut, “şehir gezisi” kapsamında yatılı kız Kur’an kursları ve proje kapsamında çalışmaları devam eden kurslar gezdirildi.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Bölgeden resmen fışkırıyor ama Türkiye giremiyor! Cihat Yaycı sitem etti: Defalarca söyledim


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem